Volvo FH un FH16 jaunā īpašā versija ‒ Volvo Ocean Race Limited Edition 2017–2018 (+ foto) 3

 

Foto: Publicitātes attēls

Volvo Trucks | 21.marts 2017 10:13

Volvo FH un Volvo FH16 tagad ir pieejama jauna, ekskluzīva versija, kas radīta, iedvesmojoties no Volvo Ocean Race burāšanas sacensībām, kas sāksies šoruden.

Volvo Ocean Race Limited Edition 2017–2018 apvieno ļoti labu aprīkojumu un augstu komforta līmeni ar unikālu dizainu, tā būs pieejama ierobežotā daudzumā. Klientiem, kuri vēlas papildu drošību un veiktspēju, ir iespēja papildus izvēlēties vairākus papildaprīkojuma komplektus.

„Piedzīvojumi, sacensību gars un progress ‒ Volvo Ocean Race Limited Edition 2017‒2018 var aprakstīt ar tādiem pašiem vārdiem kā pašas sacensības. Mēs esam izveidojuši kravas automašīnu ar unikālu raksturu, kas domāta autovadītājiem, kuri lepojas ar savu darbu un saviem transportlīdzekļiem un izvēlas tikai vislabāko,” saka Helēna Fredanga (Helene Fredäng), Volvo Trucks virsmas materiālu eksperte.

Volvo dizaineri kravas automašīnas dizainu veidojuši, balstoties uz Volvo Ocean Race maršruta elementiem, jūras kartēm un ar jūru saistītiem motīviem. Virsbūves un salona krāsu salikums ir radīts, iedvesmojoties no starta un finiša ostām ‒ Alikantes un Hāgas.

Iespaidīga āriene. No ārpuses kravas automašīnas saikni ar Volvo Ocean Race parāda izteiksmīgs dekors, kurā sarkans zigzagveida motīvs kontrastē ar hromētiem un melniem akcentiem. Volvo Ocean Race nosaukums ir labi pamanāms gan uz Globetrotter zīmes, gan emblēmas kabīnes sānos. Kabīnes krāsu gammu papildina divi jauni, ekskluzīvi metāliski toņi – siltais smilšu krāsas Shimmering Gold un ledaini zilais Cool Breeze Metallic.

Mājīgs salons. Saskaņotās krāsu un dizaina nianses ir iemiesotas arī mājīgajā vadītāja darba vietā, kur komforts ir apvienots ar kvalitatīviem materiāliem un ārkārtīgu uzmanību pret detaļām. Pakāpieni, rokturi, durvju paneļi, paklājiņi, stūre, glabāšanas nodalījumi un audumi ‒ tas viss ir veidots, domājot par jūru un burāšanu. Piemēram, ventilējamais vadītāja sēdeklis ir apvilkts ar īstu smilšu krāsas ādu ar ziliem akcentiem un neuzkrītošām sarkanām zigzagveida šuvēm. Uz sēdekļa atzveltnes ir karte ar šīgada Volvo Ocean Race starta un finiša ostām. Tas pats stilizētais kartes motīvs ir atrodams uz austajiem aizkariem, bet to turētāji arī ir izšūti ar zigzagveida motīvu.

Volvo Ocean Race Limited Edition 2017–2018 ir pieejami divi papildaprīkojuma komplekti. Veiktspējas komplekts sniedz Volvo FH pircējiem iespēju pasūtīt jaudīgāku 13 litru dzinēju ar 500 vai 540 Zs jaudu, Volvo I-Shift dubultsajūga transmisiju un retarderi. Drošības komplektā, kas ir pieejamas gan Volvo FH, gan Volvo FH16, ietilpst drošības signalizācija, aizslēdzams seifs, joslu maiņas palīgsistēma, autovadītāja brīdināšanas sistēma un adaptīvā kruīza kontrole.

„Volvo Ocean Race Limited Edition 2017–2018 ir augstākā līmeņa piedāvājums visos aspektos, arī drošības ziņā. Mūsu visaptverošais drošības piedāvājums ļauj garantēt maksimālu autovadītāja, kravas un pārējo satiksmes dalībnieku drošību pievilcīgā un vienkāršā veidā,” saka Karls Johans Almkvists (Carl Johan Almqvist), Volvo Trucks satiksmes un produktu drošības direktors.

Volvo Ocean Race Limited Edition 2017–2018 versija tiks izgatavota nelielā sērijā ierobežotā laika posmā. Tā būs pārdošanā marta vidū (11. nedēļā).

Fakti
Volvo Ocean Race Limited Edition 2017–2018 ir pieejama:
• Volvo FH ar Globetrotter vai Globetrotter XL kabīni un dzinējiem ar dažādu jaudu.
• Volvo FH16 ar Globetrotter vai Globetrotter XL kabīni un dzinējiem ar dažādu jaudu.

Iespējas
• Drošības komplekts Autovadītāja drošības spilvens, joslu maiņas palīgsistēma, autovadītāja brīdināšanas sistēma, adaptīvā kruīza kontrole ar automātisko bremzēšanu, drošības signalizācija, seifs, laminēti sānu logi, masas slēdža tālvadība, sarkanas drošības jostas.

• Veiktspējas komplekts (tikai Volvo FH) Volvo D13 dzinējs ar 500 vai 540 Zs jaudu, Volvo I-Shift dubultsajūga transmisiju un retarderi.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
mormonis 21.marts 2017 10:58
1 1 Atbildēt

2000. gada peterbilts ir daudz labāks

viencexperc 21.marts 2017 11:53
1 0 Atbildēt

Man patīk Kenworth W900. Paskaties, kā viņš ieliek BMW M5 400 metros. Tikai žēl, ka Kenvorti neskrien ātrāk par 180km/h. Tā iekostu arī garākā distancē.

www.youtube.com/watch?v=0eYr-zGDE0c

viencexperc 21.marts 2017 12:15
1 0 Atbildēt

Amerikāņi pat fūres labāk taisa.

Lūk volvo fh salons:

i.wheelsage.org/image/format/...2_viking_3.jpg

lūk amerikāņu auto salons ( kenworth) -

s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/1e/...e1e2333fa4.jpg

peterbilt - www.truckingnewsonline.com/wp-content/up...pete-light.jpg

Lielākā daļa tālbraucēju šoferu teiks, ka vislabākais no eiropiešiem ir DAF. Bet DAF pieder amerikāņu PACCAR (kuram pieder kenworth un peterbilt).

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti