Izdomāts, kā mūsdienu Citroen Jumper pārvērst par retro furgonu (+ foto) 1

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 7.aprīlis 2017 14:56

Divi dizaineri – Fabricio Kaselani un Dēvids Obendorfers, izstrādājuši paņēmienu, kā mūsdienu Citroen Jumper pārvērst par retro furgonu Type H, kas šogad svin 70.gadu jubileju kopš pirmais eksemplārs nobraucis no konveijera.

Dizaineru piedāvājums ir speciāli paneļi, kurus piestiprina pie Jumper virsbūves, maskējot tā pašreizējo izskatu. Projekta autori izveidojuši vairākus variantus virsbūves priekšpusei un aizmugurei, spārniem, durvīm un jumtam, tādejādi Jumper var pārveidot gan par klasisko pasažieru autobusu vai ceļojumu kemperi, gan par ātrās ēdināšanas busiņu (Foodtrack) vai kravas furgonu.

Pārveidoto Jumper ražos kompānija FC Automobili un pavisam plānots izgatavot 70 eksemplārus. Motoru piedāvājumā būs 110 un 160 Zs jaudīgi agregāti, bet furgoniņa kravnesība atkarībā no versijas būs 1075 līdz 1945 kg.

Komercpārvadājumiem konstruētais Citroen Type H furgoniņš savulaik bija ļoti populārs un tika ražots no 1947. līdz pat 1981.gadam. 

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
MelnaPiektdiena 9.aprīlis 2017 21:12
1 0 Atbildēt

Šī ir tā retā reize, kad mākslinieki tiks pie naudas, manuprāt.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 14

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti