Prezentēts jaunais Volkswagen Amarok Aventura Exclusive prototips un īpašais Dark Label modelis 1

 

Foto: Publicitātes attēls

Volkswagen | 20.septembris 2017 11:20

Volkswagen komerctransports starptautiskajā autoizstādē prezentējis divus jaunus Amarok modeļus – augstākās klases Amarok Aventura Exclusive pikapa prototipu Tumeric Yellow, kurš piedāvā ieskatu klāsta augšgalā esošā 3,0 litru TDI dzinēja nākotnē, un Dark Label īpašā izlaiduma modeli, kas būs pieejams no 2018. gada pavasara.

Nākotnes pikapi jau šodien

Amarok Aventura Exclusive prototips parāda, kā nākotnē izskatīsies Volkswagen komerctransporta pikapi – vēl vairāk zirgspēku un vēl vairāk griezes momenta. Šis prototips ar astoņpakāpju automātisko pārnesumkārbu un pastāvīgo visu riteņu piedziņu piedāvā 190 kW / 258 ZS jaudu un lielāku griezes momentu. Tas nodrošina pietiekami daudz jaudas vilkšanai un labam paātrinājumam.

Turmeric Yellow metāliskās krāsas prototips ar plašo dubulto kabīni un tīro dizainu piedāvā vairākas priekšrocības, sākot ar spīdīgiem pulētiem 19 collu MIlford diskiem. Sānu sliekšņi, dekoratīvais stienis uz kravas kastes, priekšējais aizsargrežģis, ārējie atpakaļskata spoguļi un aizmugurējais bamperis arī izceļas ar daudziem hroma elementiem. Biksenona priekšējie lukturi ar LED dienas braukšanas gaismām izceļ automobiļa sportisko izskatu.

Izstādē apskatāma arī ritināmā pārsega sistēma – slēdzams, ūdensnecaurlaidīgs kravas platformas pārsegs, kas pirmo reizi būs pieejams alumīnija dizainā. Apakšdaļas aizsargpanelis arī veidots alumīnija dizainā. Pilsētas džungļos, kā arī uz bezceļiem autovadītājam palīdz tādas tehniskas funkcijas kā ParkPilot, atpakaļskata kamera un mehāniskais 100% diferenciāļa bloķētājs.

Melns hroms un tapsējums

Amarok Aventura Exclusive prototipa salonu rotā sportiski akcenti ar melnu ādu, kurai pieskaņotas kontrastējošas šuves Turmeric Yellow krāsā. Šis prototipa formāts lepojas arī ar 14 virzienos regulējamiem ergoComfort sēdekļiem, daudzfunkcionālu 3 spieķu stūri ar ādas apdari un pārnesumu pārslēgšanas lāpstiņām, kā arī navigācijas sistēmu “Discover Media”. Pirmo reizi ir apskatāms arī jaunais griestu tapsējums melnā krāsā, kas lieliski saskan ar Titanium Black krāsas salonu. Virsbūves hromētie akcenti turpinās arī salonā, piemēram, ar hromētiem dekoriem.

Paredzēts uz dizainu orientētiem individuālistiem

Amarok Dark Label ierobežota izlaiduma modelis ir veidots Amarok Comfortline sērijas pamatā, un tam izvēlēta Indium Grey matētā krāsa. Tas ietver arī tumšas krāsas papildinājumus, piemēram, melnas sliekšņu caurules, matētu dekoratīvo stieni melnā krāsā, lakotas hromētas līnijas uz priekšējā režģa un Rawson 18 collu vieglmetāla diskus antracīta krāsā ar spīdīgu virsmu.

Dark Label ir paredzēts uz dizainu orientētiem individuālistiem, kuri nevēlas upurēt īsta apvidus automobiļa sniegtās priekšrocības. Tā izskatu papildina matēti melnas krāsas durvju rokturi un ārējo atpakaļskata spoguļu ietvari, kā arī Dark Label logotips uz apakšējā durvju sliekšņa. Salonā jaunais melnas krāsas griestu tapsējums un grīdas paklājiņi ar izšūtu Dark Label logotipu turpina īpašā modeļa dizaina tēmu.

Pieejamas divas V6 dzinēja konfigurācijas

Volkswagen komerctransporta zīmola modelim Amarok Dark Label ir pieejamas divas V6 dzinēja konfigurācijas: 120 kW TDI ar sešpakāpju manuālo pārnesumkārbu un aizmugurējo riteņu piedziņu vai pieslēdzamu visu riteņu piedziņu un 150 kW TDI ar sešpakāpju manuālo pārnesumkārbu un pieslēdzamo 4MOTION visu riteņu piedziņu vai astoņpakāpju automātisko pārnesumkārbu un pastāvīgo visu riteņu piedziņu.

Pateicoties 5,25 metru garumam un 2,23 metru platumam (ar spoguļiem), Amarok piedāvā visu, ko vien var sagaidīt no tradicionālā pikapa. Četrdurvju Amarok versijā ar dubulto kabīni iespējams sāniski iekraut eiropaleti un – atkarībā no apdares versijas – pārvadāt līdz vairāk nekā vienai tonnai smagu kravu. Turklāt dažu jaunā Amarok versiju vilktspēja ir līdz 3,5 tonnām.

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
es 20.septembris 2017 12:06
1 1 Atbildēt

Nu bēdīgs, bēdīgs skats. Kādreiz tik progresīvā kompānija tagad tikai progresīvus vārdus klaigā. A izstrādājumi veci, apnikuši un bezgaumīgi.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti