Vairāk nekā 50 000 pārdotu eksemplāru - eiropieši iecienījuši "Nissan Navara" pikapu 2

 

Foto: Publicitātes attēls

Nissan Newsroom | 23.novembris 2017 14:58

Kopš Nissan Navara saņēma “International Pickup Award 2016” godalgu, Eiropā ir pārdoti jau 50 000 šo pikapu

Divu gadu laikā, kopš Nissan Navara saņēma “International Pickup Award 2016” (2016. gada Starptautiskā pikapa godalgu), Eiropā ir pārdoti jau vairāk nekā 50 000 šo pikapu.

Šajā pašā periodā ir ievērojami pieaugusi Navara tirgus daļa konkurences pilnajā vienas tonnas pikapu segmentā: no 11% 2015. gadā līdz 17% 2017. gadā uz šo brīdi. Šo straujo Navara tirgus daļas pieaugumu nav kavējuši pat vairāki jauni un nopietni konkurenti.

Vislielākie panākumi gūti Rietumeiropā: 2017. gadā (ieskaitot septembri) Navara kļuva par visvairāk pārdoto Āzijas automobiļu ražotāju pikapu trijos galvenajos Rietumeiropas tirgos – Apvienotajā Karalistē, Vācijā un Zviedrijā.

Ņemot vērā, ka šajās valstīs vislielākā uzmanība tiek pievērsta sniegumam un augstākās klases funkcijām, Navara popularitāte starp privātpersonām un juridiskajām personām lieliski demonstrē šī automobiļa pārdomāto un stabilo pozīciju savā sektorā.

Navara bauda īpaši bagātīgus jauktā tipa pārdošanas rādītājus; vairāk nekā 80% no pārdošanas apjoma sasniegti, pārdodot divus augstākos aprīkojuma līmeņus – N-Connecta un Tekna. Šis rādītājs ir augstāks salīdzinājumā ar lielāko daļu no konkurentiem šajā segmentā.

Navara apvieno augsta līmeņa uzlabojumus, stilu, komfortu un kvalitāti. Šis automobilis tika radīts, lai šīs īpašības, kas ir tik raksturīgas Nissan godalgotajiem krosoveriem – Juke, Qashqai un X-Trail, ienestu vieglo komercautomobiļu segmentā. Navara ir iekļautas tādas modernas tehnoloģijas kā Nissan inteliģentais apkārtskata monitors un inteliģentā ārkārtas bremzēšanas sistēma.

Nissan Europe vieglo komercautomobiļu mārketinga un produktu plānošanas nodaļas ģenerāldirektora Kristofa Longo (Christophe Longo) komentārs: “Mēs jutāmies ļoti pagodināti, kad saņēmām “International Pickup Award 2016” godalgu. Žūrija nepārprotami atzina Navara izcilo spēcīgā snieguma un inteliģento tehnoloģiju apvienojumu, atzīstot, ka Navara ir augstākā līmeņa automobilis, un arī klienti visā Eiropā ir vienisprātis ar žūriju.”

Tagad Nissan Navara spēcīgās un inteliģentās īpašības diktēs arī to, kurš saņems nākamo Starptautiskā pikapa godalgu. Starp izvēlētajiem automobiļu modeļiem ir Alaskan, ko pārstāv Nissan alianses partneris – Renault, un Mercedes X-Klase. Pēdējo no nosauktajiem un Navara kopīgi projektēja Mercedes un Nissan, izmantojot vienu šasijas un spēka piedziņas arhitektūru.

Nissan Navara

Jaunā Nissan Navara, kas nonāca tirgū 2015. gada beigās, ir noteikusi jaunu atskaites punktu vienas tonnas pikapu segmentā. Vieglo komercautomobiļu jomas mediji ir nepārprotami augstu novērtējuši Navara, un tai ir piešķirta prestižā “2016 International Pickup Award” godalga. Nissan Navara ir izturīgs un inteliģents pikaps, kurā ir apvienotas vislabākās īpašības, ko Nissan piedāvā krosoveru segmentā, kuru pārstāv tādi krosoveri kā Qashqai un X-Trail, ar vairāk nekā 80 gadu laikā un 12 automobiļa modeļa paaudzēs uzkrāto pieredzi izturīgu un praktisku pikapu projektēšanā un ražošanā.

Navara ir pieejama ar Double Cab un King Cab virsbūvēm un balstās uz robustu cauruļu rāmja šasiju. Uzlabojumi jaunajā Navara ietver arī piecu sviru aizmugures piekari ar spirālatsperēm, kas nodrošina uzlabotu un dinamisku sniegumu un komfortu, braucot dažādos braukšanas apstākļos. Esot Navara Double Cab standarta aprīkojumā, tā šajā segmentā tiek piedāvāta pirmo reizi.

Jauna līmeņa izsmalcinātība, komforts un kvalitāte ir jau Navara standarta aprīkojumā, un Navara ir pieejamas tādas modernas tehnoloģijas, kas parasti neasociējas ar vieglo komercautomobiļu segmentu. Tas attiecas uz tādām novatoriskām tehnoloģijām kā inteliģentais apkārtskata monitors un inteliģentā ārkārtas bremzēšanas sistēma.

 

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
GTD2 24.novembris 2017 8:23
4 1 Atbildēt

šis laikam viens no vienīgiem modeļiem kur var teikt ,ka Nissans savā vietā un kaut cik izdevies, otrais modelis varētu būt Patrols, kas tiesām Nissanam sanāk, jo nevajag ne glaunu salonu ne lielas ērtības. Pārējos viņu lētos izstrādājumus nezinu vai vērts pieminēt

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti