Jaunajam Peugeot Partner jauns tituls “Gada komercautomobilis 2019” (+ FOTO) 2

 

Foto: Publicitātes attēls

Peugeot | 21.septembris 2018 7:59

Aizvakar, 19. septembrī Hannoverē jaunajam Peugeot Partner tika piešķirts jauns starptautiskais tituls "Gada komercautomobilis 2019" (International Van of the Year 2019), kas ir liels atzinums Peugeot komandas pieliktajām pūlēm.

Jaunajam Peugeot Partner šī nozīmīgā balva tika piešķirta jau pirms modeļa palaišanas tirgū, kas notiks tuvāko pāris nedēļu laikā. Šo godpilno nosaukumu pēc titula dibināšanas 1992. gadā Peugeot saņem jau piekto reizi.

Jaunais Peugeot Partner titulu ir pelnījis pateicoties šādiem parametriem: līdz šim neredzētas dinamiskās un akustiskās īpašības, augsts tehnoloģiskais un drošības līmenis, divi dažādi virsbūves garumi (4,4 un 4,75 metri), plaša dzinēju un papildu aprīkojuma izvēle, kas atvieglina automobiļa ekspluatāciju. Uzmanību piesaistīja divi būtiski jauninājumi: sistēma, kas palīdz izvairīties no automobiļa pārslogošanas un manevrēšanai domātas aizmugures un sānu aklo zonu uzraudzības kameras.

Turklāt Peugeot Partner atšķiras ar multifunkcionālu un komercautomobiļiem vēl nebijušu vadītāja vietu i-Cockpit®, kas uzlabojis braukšanas ērtības. Katrs var pasūtīt savām vēlmēm atbilstošu Peugeot Partner modeli, starp kuriem ir arī ļoti skarbiem braukšanas apstākļiem pielāgoti automobiļi ar paaugstinātu klīrensu, vai automobiļi braukšanai pa asfaltētiem ceļiem tiem, kas daudz laika pavada sēžot pie stūres.

Starptautiskā Gada komercautomobiļa balva ir dibināta 1992. gadā. Žūrija sastāv no 25 auto žurnālistiem un neatkarīgām automobiļiem veltītām preses izdevniecībām.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
as 21.septembris 2018 10:12
2 1 Atbildēt

Apbrīnojami- balvu dabūt tikai par uz papīra rakstītām preses relīzēm, kas tikai vēl būs. Pie tam nav teikts, ka kāds vispār ko tādu pirks, maybe uzņēmēji pārmetīsies uz dacia kabluku pirkšanu, jo izrādīsies, ka cena/ieguvumu ir labāka. Uzņēmēji kablukos vērtē ekonomisko ieguvumu vairāk par ekstrām, kas tiem pieejamas, jo reti kurš vispār pat sēdekļu apsildi piepērk, nerunājot par minētajām navigācijas uc ekstrām.

ezis71 22.septembris 2018 8:42
1 0 Atbildēt

Nejauc Latviju ar civilizētām valstīm.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti