Vēl tikai divas dienas var balsot par “Latvijas Gada auto 2015 Tautas simpātiju” (+ video) 2

 
Latvijas Gada Auto | 5.decembris 2014 17:00

Šogad balsojumā par “Latvijas Gada auto 2015 Tautas simpātiju” ir sasniegts iespaidīgs aktivitātes rekords - saņemtas vairāk nekā 25 000 balsis. Un balsojums vēl nav beidzies!

Konkursa “Latvijas Gada auto 2015” žūrija ir izraudzījusies tos astoņus pretendentus, kas turpina cīņu par prestižo titulu “Latvijas Gada auto 2015”. Balsojumā piedaloties 28 autožurnālistiem un auto nozares ekspertiem fināla cīņu turpina:

“Citroën C4 Cactus”;
“Ford Mondeo”;
“Mazda3”;
“Nissan Pulsar”;
“Nissan Qashqai”;
“Renault Twingo”;
“Škoda Octavia Scout”;
“Volkswagen Passat”.

Lielākais pārsteigums konservatīvajā Latvijā ir “Citroën C4 Cactus” klātbūtne pretendentu sarakstā. Tomēr, der atcerēties, ka “Igaunijas Gada auto 2015” izvēle krita par labu “Renault Twingo”, kurš ir atrodams arī starp Latvijas finālistiem.

Tautas balsojums „Latvijas Gada auto 2015 Tautas simpātija” internetā turpināsies vēl tikai 2 dienas - līdz šā gada 5. decembrim. Šobrīd pirmajās astoņās vietās atrodas šādi modeļi (uzskaitīts saņemto balsu skaita secībā):

1. “Audi A6”;

Audi A6

2. “Jeep Cherokee”;

Jeep Cherokee

3. “Subaru WRX STI”;

Subaru WRX STI

4. “Nissan Qashqai”;

Nissan Qashqai

5. “Volkswagen Passat”;

Volkswagen Passat

6. “Maserati Ghibli”;

Maserati Ghibli

7. “Nissan Pulsar”;

Nissan Pulsar

8. “Volkswagen Golf Sportsvan”.

Volkswagen Golf Sportsvan

Vairākās pozīcijās vērojama tendence – izvēlēties savu “sapņu auto” -, taču kopumā balsojums ir diezgan adekvāts un daļēji pat sakrīt ar žūrijas viedokli. Visticamāk, “Maserati” un “Subaru” ražotāji paši nenoticētu, ja par “Latvijas Gada auto” kļūtu kāds no abiem šo zīmolu pārstāvētajiem automobiļiem. Varam vien tikai minēt, kā balsojuma rezultāti izskatītos, ja tie būtu atbilstoši katra balsotāja pirktspējai! Savu izvēli par to, kam šogad ir jākļūst par “Latvijas Gada auto 2015 Tautas simpātiju”, izdarījuši jau vairāk nekā 25 000, kas nenoliedzami ir uzskatāms par rekordu.

Balso par savu „Latvijas Gada auto 2015 Tautas simpātiju”:

Gadaauto.lv
Delfi http://ej.uz/1hy6 vai
iAuto.lv http://ej.uz/dseg

“Latvijas Gada auto 2015” fināls un svinīgā apbalvošanas ceremonija notiks šā gada 6. decembrī viesnīcā „Avalon Hotel” pulksten 19.00. To varēs vērot televīzijas tiešraidē OTV kanālā (Vislatvijas bezmaksas apraide), TV kanālā Sportacentrs.com un interneta tiešraidē portālos Delfi un iAuto.lv.

Laureāti tiks apbalvoti arī nominācijās:

„Latvijas Mazais auto 2015”;

„Latvijas Apvidus auto 2015”;

„Latvijas Premium auto 2015”;

„Latvijas Skaistākais auto 2015”;

„Latvijas Sportiskākais auto 2015”;

„Latvijas Eko auto 2015”.

Konkursā „Latvijas Gada auto 2015” ir 32 dalībnieki no 19 autoražotājiem: „Audi A6”, „Citroën C4 Cactus”, „Dacia Duster”, „Fiat 500L Trekking”, „Fiat Ducato”, „Ford Mondeo”, „Ford Tourneo Connect”, „Ford Transit”, „Ford Transit Courier”, „Honda Civic Tourer”, „Jeep Cherokee”, „Maserati Ghibli”, „Mazda3”, „Mini Cooper S”, „Mini Cooper 5Door”, „Nissan Pulsar”, „Nissan Qashqai”, „Nissan X-Trail”, „Opel Insignia Country Tourer”, „Peugeot 508”, „Peugeot Boxer”, „Renault Megane Grandtour”, „Renault Twingo”, „Renault Trafic”, „Seat Leon ST”, „Subaru WRX STI”, „Škoda Octavia Scout”, „Škoda Rapid Spaceback”, „Toyota Aygo”, „Toyota Yaris Hybrid”, „Volkswagen Golf Sportsvan”, „Volkswagen Passat”.

Konkurss „Latvijas Gada auto” notiek kopš 1998. gada un uzvarētājs tiks paziņots jau 16. reizi.

Sponsori: Virši-A un Bosch Car Service.

Informatīvi atbalsta: Delfi, iAuto.lv, Latvijas Avīze, Tvnet, Draugiem.lv jauniauto.lv, Auto ziņas, Zebra, garaza.lv, 10minutes.lv, kursors.lv.

Atbalsta: Viesnīca Avalon Hotel, t/c Mols, LAMB, KPMS & Partneri, Linearis, V4 motors.

Balso par savu favorītu šeit: www.draugiem.lv/iAutolv 

 
Visi komentāri
 
Edgars 5.decembris 2014 17:44
1 0 Atbildēt

Darīts, nobalsoju!

Vilnis 5.decembris 2014 21:04
1 0 Atbildēt

Nobalsoju! Varbūt veicas! Tomēr, neticu!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti