Aicina balsot par gada labāko ceļu būvi! 24

 
iAuto | 23.aprīlis 2015 22:52

Piedalies balsojumā par vienu no 10 atjaunotajiem ceļa posmiem Latvijā un laimē "Latvijas Gada auto 2015" "Ford Mondeo" uz nedēļas nogali ar pilnu bāku!

„Latvijas valsts ceļi” VAS, "Autoceļu avīze" un portāls www.iAuto.lv aicina autobraucējus(as) balsot par labāko ceļu būvi.

Katru gadu eksperti vērtē iepriekšējā gadā paveiktos lielākos ceļu infrastruktūras būvobjektus, kas ir nodoti ekspluatācijā un nosakot labākās būves. Šogad pirmo reizi autovadītāji un autovadītājas tiek aicināti izteikt arī savu viedokli par to, kurš no pērn izbūvētajiem ceļu posmiem ir labākais.

Foto: Ekrānšāviņš no balsojuma par "Autobraucēju Gada balvu 2015"

Būvnieki, kuru izbūvētais ceļa posms saņems lielāko balsu skaitu saņems "Autobraucēju Gada balvu 2015".

Lai nodrošinātu pēc iespējas objektīvāku balsojumu var balsot tikai vienu reizi ar savu Draugiem.lv vai Facebook.com pieeju.

Balsot var šeit:

Balsošana sākas šonedēļ un turpināsies līdz 15.maijam. Rezultāti tiks paziņoti un autoceļu nozares Gada balvas 2015 tiks pasniegtas 20.maijā.

Balvas un rezultāti.

"Latvijas Gada auto 2015" jaunais "Ford Mondeo"

Balsojuma "Ford Mondeo" laimīgais uzvarētājs uz nedēļas nogali tiks paziņots pie šī raksta un personīgi uz savu profilu sociālajā tīklā.

Žurnāls-katalogs "Latvijas Gada auto 2015"

Papildus visi, kas būs balsojuši par "Autobraucēju Gada balvu 2015" piedalīsies 10 žurnālu-katalogu "Latvijas Gada auto 2015" izlozē. Žurnāls "Latvijas Gada auto 2015" šobrīd ir nopērkams preses tirdzniecības vietās un tā cena ir 3,48 EUR.

 

Foto: Ekrānšāviņš no balsojuma par "Autobraucēju Gada balvu 2015"

Foto: Ekrānšāviņš no balsojuma par "Autobraucēju Gada balvu 2015"

"Latvijas Gada auto 2015" jaunais "Ford Mondeo"

"Latvijas Gada auto 2015" jaunais "Ford Mondeo"

 
24 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Tūrists 24.aprīlis 2015 5:13
30 2 Atbildēt

Neviens ceļš nav pietiekami labs - cik daudz jaunajiem ceļiem ir t.s. "kabatas", kur autovadītājs var normāli apstādināt automašīnu?!

JanisGrinhofs 24.aprīlis 2015 17:06
27 2 Atbildēt

Labākais ceļs varētu būt tas, kura kvalitāte nav mainījusies vismaz pēc trīs ekspluatācijas gadiem, lai gan tas arī ir maz laika sprīdis lai spriestu par kvalitāti.

JanisGrinhofs 24.aprīlis 2015 17:01
18 0 Atbildēt

Ne visi jaunbūvētie ceļi ir brāķa darbi. Ceļinieki godam ir pastrādājuši jau pieminētajā posmā Jēkabpils-Varakļāni, Rīga-Iecava, kā arī Aizkraukle-Jēkabpils. Maskavietis vēl pārāk svaigs un uz Lēdmanes pārvada bija problēmas. Arī Ērgļu ceļš ir labs, nevar aizmigt pie stūres, bet ir pāris šaizes.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti