Aicina automobiļu cienītājus uz "Latvijas Gada auto lielo testa dienu Molā" šo sestdien (+ video) 2

 
Latvijas Gada Auto | 3.oktobris 2015 0:10

Daudzi cilvēki uzskata autožurnālista darbu par sapņu profesiju, kurā var braukāt uz dažādām valstīm, izmēģināt jaunus auto, pat ekskluzīvus auto. Bet vai tā ir?

Cik viegli ir testēt automobiļus, ko un kā vērtēt? Konkursa ekspertu žūrija apsēžas aizmugurē un pie jaunāko automobiļu stūres laiž ikvienu autovadītāju.

Sestdien visas dienas garumā no plkst. 11:00 līdz 18:00 pie t/c Mols apmeklētāji ar derīgu autovadītāja apliecību varēs rezervēt brīvos testa laikus un veikt izmēģinājuma braucienus ar:

"BMW X6",
"Fiat 550X",
"Ford S-Max",
"Hyundai Tucson",
"Jeep Grand Cherokee", kurš ieguva "Latvijas Apvidus auto 2014" titulu
"Jeep Renegade",
"Mazda 2",
"Mazda CX-3",
"Nissan Pulsar",
"Mercedes-Benz GLE Coupe",
"Renault Kadjar",
"Renault Espace",
"Ssang Yong Tivoli",
"Subaru Outback",
"Suzuki Vitara",
"Volkswagen Touran".

Šī iespēja īpaši izdevīga ir tiem autovadītājiem un autovadītājām, kuri plāno iegādāties jaunu auto, jo katram pārstāvim būs sagatavots īpašs akcijas piedāvājums auto iegādei un/vai autoservisam.

Ja jauna automobiļa iegāde netiek plānota un esošais automobilis ir gana labs, tad aicinām apmeklēt konkursa "Latvijas Gada auto" telti, kurā savas jomas eksperti un konkursa žūrijas biedri Ivars Caune un Atis Jansons vadīs drošas braukšanas seminārus. Sākums līdz ar katras jaunas stundas sākumu!

Ivars Caune

Ja patīk sacensību gars, tad aicinām piedalīties veiklības braucienā ar „Mazdu CX-5”, kura arī būs kā galvenā balva uzvarētājam uz nedēļas nogali ar pilnu degvielas bāku.

Katrs testa vai veiklības brauciena dalībnieks saņems dāvanā žurnālu-katalogu "Latvijas Gada auto 2015", kurā ir apkopoti žūrijas vērtējumi par pretendentiem un „Gada auto” gala balsojums!

Ar "Bosch Car Service" diagnostikas iekārtām tiks pārbaudītas auto elektroapgādes vai drošības sistēmas, ko ikgadējās tehniskās apskates laikā parasti nav iespējams kontrolēt, taču to darbība ir svarīga drošībai, īpaši palielinoties diennakts tumšajam laikam.

Mēs esam strādājuši, lai sestdienas apmeklējums t/c "Mols" būtu īpašs visiem autovadītājiem un autovadītājām! Pielaiko savu auto!

Auto nozares gada notikums Latvijā, konkurss „Latvijas Gada auto” notiek jau septiņpadsmito reizi kopš 1998. gada un tajā drīkst pieteikt tikai jaunākos automobiļus Latvijas tirgū.

Sadarbībā ar T/C Mols

Informatīvi atbalsta: Delfi, iAuto.lv, Latvijas Avīze, Tvnet, jauniauto.lv, Auto ziņas, Zebra, garaza.lv, 10minutes.lv. Atbalsta: viesnīca Avalon Hotel, LAMB, KPMS & Partneri, Linearis, V4 motors.

Vairāk par konkursu www.gadaauto.lv

Ar kuru no šiem auto Tu gribētu izbraukt?

BMW X6

Fiat 550X

Ford S-Max

Hyundai Tucson

Jeep Grand Cherokee ieguva "Latvijas Apvidus auto 2014" titulu

Jeep Renegade

Mazda 2

Mazda CX-3

Nissan Pulsar

Mercedes-Benz GLE Coupe

Renault Kadjar

Renault Espace

Ssang Yong Tivoli

Subaru Outback

Suzuki Vitara

Mazda CX-5

 
Visi komentāri
 
VWfans 3.oktobris 2015 18:51
0 0 Atbildēt

Arī Mersis bija reāli dabūjams. Ap plkst. 12.30 vēl bija brīvi laiki ap plkst.16-17.

VWfans 3.oktobris 2015 18:52
0 0 Atbildēt

Izbraucu ar Jeep-Renegade 2 litru dīzeli, automātu. Paliku sajūsmā.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti