Nissan oficiālais dīleris Latvijā Norde nodod klientiem vērtēšanā jaunu konceptveikalu! 1

 
Nissan Latvia | 25.aprīlis 2016 12:15

Senākā Nissan pārstāvniecība Latvijā SIA Norde atver jaunu tirdzniecības zāli. Jaunais salons ir gandrīz 600 kvadrātmetru liels, un tas ir iekārtots balstoties uz jauno Nissan koncepciju, lai labāk varētu apkalpot klientus.

"Aizvadītajā gadā mēs pārdevām 833 jaunas Nissan automašīnas. Turklāt mēs strādājam apmēram ar 6500 servisa apkopes pasūtījumiem gadā. Mūsu apgrozījums pērn pieauga uz pusi. Es uzskatu, ka ieguldījums jaunā koncepta Nissan autosalonā turpmāk tikai uzlabos mūsu pārdošanas rādītājus. SIA Norde dīleris Latvijā Nissan automašīnas pārdod jau 15 gadus, "- saka Norde izpilddirektors Dainis Bremze.

Līdz 2018. gadam Nissan plāno atjaunot visus dīleru centrus. Nissan Norde ir pirmais dīleris Baltijā, kurš ieguvis jauno konceptveikala veidolu un tādēļ, kalpos kā piemērs pārējiem.

"Jaunā koncepcija ir - būt atvērtiem un pārredzamiem. Klientu apkalpošanas vieta vairs nav izolēts stends vai kabinets, bet gan vieta veikala centrā. Tas veicinās arī pārdošanas procesu; tādējādi pircējiem būs vieglāk izprast dažādās iespējas. Tādā veidā pircējs var viegli izvēlēties sev labāko iespējamo variantu," saka Nissan Nordic Europe OU izpilddirektors Jordi Vila.

Auto tirdzniecība gadu gaitā ir mainījies. Šodien jaunas automašīnas pirkšana sākas tīmeklī, kur klienti apkopo visu pieejamo informāciju un, pamatojoties uz to, pieņem lēmumu. Pie dīleriem šodien klienti vēlas pabeigt pirkumu un no veikala doties jau ar jauno transportlīdzekli.

"Ja klients sāk savu pirkuma ceļojumu internetā, viņš to turpinās pie dīlera. Mēs ticam, ka jauna, uz klientu orientēta pieeja un vide dīleru centrā palīdzēs pieņemt galīgo pirkuma lēmumu, "saka Vila.

 
Visi komentāri
 
Maaris 27.aprīlis 2016 16:41
0 0 Atbildēt

Katru nedēļu kāds raksts par Norde un firmas panākumiem! Apskaužami rezultāti - katru dienu pārdod 3 auto un kādus 30 apkalpo servisā, līderis Baltijā jaunu salonu atvēršanā un jaunumu ieviešanā!

Tai pat laikā, pēc Autotirgotāju Asociācijas datiem, šai firmā vidējās algas ir 2x zemākas kā citos vadošos autotirdzniecības uzņēmumos Latvijā! Ko gan nespēj panākt cilvēku fanātisms - stādās par pusvelti, ka tik pie Bremzes!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 22

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti