Izsolīs "Trasta komercbankas" "Rolls Royce Ghost" ar sākuma cenu 115 700 eiro un citus auto

 

Rolls Royce Ghost Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 29.maijs 2016 13:22

Likvidējamās AS "Trasta komercbanka" likvidators 13.jūnijā izsolīs vairākus transportlīdzekļus.

Tiks izsolītas šādas automašīnas: "Rolls Royce Ghost" ar izsoles sākuma cenu 115 700 eiro, "Lexus LS 600HL" ar sākuma cenu 53 700 eiro, "Mercedes-Benz S500" ar sākuma cenu 33 000 eiro, "VW Caravelle" ar sākuma cenu 31 400 eiro, "Infiniti QX56" ar sākuma cenu 12 000 eiro, "Jeep Commander" ar sākuma cenu 6600 eiro, "Toyota Land Cruiser" ar sākuma cenu 6200 eiro, "Honda CR-V" ar izsoles sākuma cenu 7000 eiro, "Škoda Octavia" ar sākuma cenu 1900 eiro.

Izsoles sākuma cenas norādītas bez pievienotās vērtības nodokļa. Izsoles būs ar augšupejošu soli. Izsoļu norises vieta - Rīgā, Palasta ielā 1.

Pretendentiem līdz 7.jūnijam jāieskaita kustamā īpašuma pirkuma nodrošinājums 10% apmērā no izsoles sākumcenas un dalības maksa 100 eiro.

Kā ziņots, Eiropas Centrālā banka pēc Finanšu un kapitāla tirgus komisijas ierosinājuma 3.martā anulēja "Trasta komercbankas" licenci, bet 14.martā Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa atzina "Trasta komercbanku" par likvidējamu un par bankas likvidatoru iecēla zvērinātu advokātu Ilmāru Krūmu.

Kopš bankas atzīšanas par likvidējamu tās likvidators atguvis 40,9 miljonus eiro. Savukārt likvidācijas izdevumi ir 2,6 miljoni eiro.

"Trasta komercbankas" kopējie aktīvi aprīļa beigās bija 287,24 miljoni eiro. Savukārt kopējās saistības aprīļa beigās bija 266,9 miljoni eiro, tajā skaitā 23,79 miljoni eiro bija garantētie ieguldījumi, 230,8 miljoni eiro - citi noguldījumi, 10,08 miljoni eiro - emitētie parāda vērtspapīri.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 2

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 

Gaidāmā sniegputeņa dēļ Rīgā ievieš "sniega biļetes" un bezmaksas sabiedrisko transportu autovadītājiem 9

Gaidot sniegputeni, Rīgā pirmdien tiek ieviestas "sniega biļetes" un autovadītāji varēs izmantot sabiedrisko transportu bez maksas, aģentūru LETA informēja Rīgas dome. Lasīt vairāk

 

Latvijas elektrisko automašīnu tirgū ienāk Ķīna; vai rietumu ražotājiem ir ko likt pretī? (+ VIDEO) 5

Pasaulē lielākā elektrisko automašīnu ražotāja Ķīna pagaidām gan mazā apmērā, bet sāk startēt arī Latvijā. Pasaulē otras lielākās ekonomikas pārstāvniecība ar šāda tipa transporta līdzekļiem pagaidām nav sevišķi liela, taču tuvāko gadu laikā tas varētu mainīties. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti