Pilnīgi jaunais "Hyundai i20 Active" Latvijā maksās nepilnus 15 000 eiro 2

 

Foto: Publicitātes attēls

Skandi Motors | 18.jūlijs 2016 11:26

Prezentējot jauno i20 Active, Hyundai paplašina savu piedāvājumu B segmentā ar pievilcīgu, dinamisku un funkcionālu pilsētas krosovera modeli. Lai arī jaunais modelis ir veidots uz Latvijas Gada Auto 2016 – Hyundai i20 piecdurvju hečbeka bāzes, saglabājot tā ietilpību, komfortu un kvalitāti, vairāk nekā 50 % no tā virsbūves detaļām ir unikālas.

Lai piešķirtu i20 Active krosoveram raksturīgu stāju, balstiekārtas regulējumu izmaiņas paaugstina i20 Active virsbūvi par 20 mm, salīdzinot ar i20 piecdurvju hečbeku. Ir paaugstināta arī sēdpozīcija, vadītājs salonā atrodas augstāk. Tas padara iekāpšanu un izkāpšanu ērtāku, kā arī nodrošina labāku pārredzamību braukšanas laikā. i20 Active piedzīvojumu meklētāja garu uzsver unikālais priekšējais un aizmugurējais buferis ar integrētiem apakšas aizsargiem, kas nodrošina papildu aizsardzību, pārvietojoties vietās, kur ceļa segums nav ideāls. Priekšējā un aizmugurējā buferī ir integrēti apaļi miglas lukturi, bet ekskluzīvs aizmugures spoileris izceļ i20 Active sportiskumu. Salonā baudīsiet jau no i20 piecdurvju hečbeka pazīstamo ietilpību, komfortu un kvalitāti ar papildu ergonomiku.

Dinamisko ārieni vēl vairāk izceļ izteiksmīgie sānu moldingi un apdare, kas ir pieskaņota riteņu arku moldingiem. Uz jumta atrodas bagāžas sliežu komplekts sudraba krāsā, kas ne tikai atbilst krosovera ārienei, bet ir arī praktisks. Citas detaļas, kas atšķir i20 Active no tā radiniekiem, ir apgriezts Hyundai raksturīgais priekšējais sešstūra formas režģis spīdīgi melnā krāsā ar hroma ietvaru, degvielas uzpildes vāciņš ar sudraba krāsas apdari un jauna dizaina 17 collu diski.

i20 Active piesaista uzmanību ar pamanāmo un pārliecinošo pilsētas apvidus auto dizainu. Tā pievilcīgums neaprobežojas ar lielisku dizainu, jo tas piedāvā arī izskatam atbilstošu veiktspēju. i20 Active Latvijas tirgum būs pieejams ar divu veidu benzīna dzinējiem. Ar jauno, ekonomisko 1,0 litru T-GDI dzinēju komplektā ar mehānisko ātrumkārbu, kas attīsta 100 ZS jaudu pie 4500 apgr./min un 172 Nm griezes momentu pie 1500–4000 apgr./min un piedāvā 4,6 l/100 km degvielas patēriņu un tikai 99 g/km CO2 izmešus. Savukārt versija ar automātisko ātrumkārbu tiks komplektēta ar 1.4 litru MPi dzinēju, kas attīsta 100 ZS jaudu pie 6000 apgr./min un 134 Nm maksimālo griezes momentu pie 3500 apgr./min.

Jaunā i20 Active dinamiskais dizains un krosovera funkcijas piesaista jaunus pilsētniekus ar aktīvu dzīvesveidu. Paaugstināta virsbūve un unikāli dizaina elementi demonstrē automobiļa piedzīvojumu meklētāja garu, nezaudējot ietilpību un komfortu, ko piedāvā i20 piecdurvju modelis. Līdz ar jaunā i20 Active krosovera ienākšanu Hyundai saimē, autoražotājs ir atjauninājis pilnīgi visu krosoveru un apvidus automobiļu modeļu klāstu, kāds Hyundai jebkad ir bijis Eiropas tirgū.

Latvijā jaunais Hyundai i20 Active būs apskatāms augusta sākumā pie Hyundai oficiālā dīlera Skandi Motors. Hyundai i20 Active debitēs tirgū ar īpaši izdevīgu iepazīšanās piedāvājumu – krosoveris ar automātisko ātrumkārbu tiks piedāvāts par automašīnas ar mehānisko ātrumkārbas cenu - no 14 990 EUR.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
GB12 18.jūlijs 2016 18:45
2 0 Atbildēt

Atkal salona bilžu nav.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti