Motosporta komanda Moto Mafia: Brocēnu Superkauss posmā vāks ziedojumus – skolai noderīgas lietas

 

Foto: Publicitātes foto

Anda Treija | 29.augusts 2016 14:24

Aicinām gan sportistus, gan organizatorus kā arī skatītājus, ierodoties uz sacensībām, atnest, ko skolai noderīgu.

Visas saziedotās lietas svētdien vakarā tiks nogādātas Brocēnu Sociālajā dienestā. Paredzēts, ka tās vēlāk nonāks arī pie tiem Brocēnu novada iedzīvotājiem, kam nereti līdz pabalsta saņemšanai pietrūkst pavisam nedaudz.
Atnestās lietas varēs nodot īpaši izveidotā komandas Moto Mafia teltī, kas atradīsies sacensību teritorijā. Laikā no 11:00 līdz pat sacensību beigām.

Aicinām nest lietas, kas noderēs skolas gaitas uzsākot: rakstāmlietas, papīru, zīmuļus, krāsas, somas, pildspalvas, sporta apavus un apģērbus. Ja lietas nav jaunas, bet lietotas, lūgums, lai tās ir tīras un kārtīgas, lai saņēmējs ir priecīgs.

Komandas „Moto Mafia” vadītājs Edgars Rutkis: „Šo komandas akciju aizsākām pagājušajā gadā, kad saziedotās lietas nodevām Madonas pašvaldības ģimenēm. Ceram, ka cilvēki atbalstīs mūsu iniciatīvu. Dzīvē tā ir iekārtots, ka tiem, kam iet labāk, ir jāpalīdz tiem, kam iet sliktāk. Jāpadod roka sarežģītā mirklī, lai tad, kad viņi ir tikuši uz kājām, spētu palīdzēt citiem. Mēs sportisti lieliski zinām, kā ir, kad neesi virsotnē – traumas, kas liedz sportot, finansiālas grūtības, un vienmēr ir svarīgs drauga plecs un atbalsts. Tādēļ arī radās doma palīdzēt bērniem un jauniešiem, arī paši esam jauni un ne tik sen beidzām skolu.”

Sadāvinātās skolas lietas, ar Sociālā dienesta darbinieku starpniecību tiks nodotas arī to ģimeņu rokās, kam netiek piešķirts, piemēram, pabalsts, lai sagatavotos skolas gaitām, elektrības karte vai pārtikas pakas. Aicinām būt atsaucīgiem un priecāsimies par palīdzību Brocēnu novada ģimenēm.

Pagājušajā gadā kopumā tika saziedotas 1877 vienības – sākot no 292 rūtiņu burtnīcām, 208 parastajiem zīmuļiem, līdz pat DVD atskaņotājam ar tumbām.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 4

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti