Latvijas Gada auto Tautas balsojumā saņemtas jau vairāk kā 25 000 balsis; vēl tikai nedēļu (+ video)

 

Foto: iAuto.lv

Latvijas Gada auto | 4.decembris 2016 9:10

Interneta portālos “Delfi” un “iAuto.lv” turpinās “Latvijas Gada auto 2017” balsojums. Tajā ikviens var atdot balsi par sev simpātiskāko konkursa pretendentu un lemt to, kurš automobilis saņems “Latvijas Gada auto 2017 Tautas simpātijas” balvu.

Iespēja izvēlēties Latvijas gada auto ir ne tikai žūrijai, bet arī ikvienam, kurš pastiprināti interesējas par automobiļiem vai arī kāds no tiem gluži vienkārši ir iepaticies. Šogad konkursā piedalās 24 jaunākie auto modeļi – gan strauji sporta vāģi, gan praktiskas un komfortablas automašīnas ģimenēm un ikdienai, gan arī krietni darba zirgi.

“Latvijas Gada auto 2017” pretendenti ir  “Opel Astra”, “Opel Astra Sports Tourer”, “Opel Mokka X”, “Nissan Navara”, “Mazda MX-5”, “Ford Edge”, “Ford Mustang”, “BMW X1”, “Renault Megane”, “Renault Talisman Grandtour”, “KIA Sportage”, “Volkswagen Tiguan”, “Volvo S90”, “Volvo V90”, “Hyundai Ioniq”, “Mitsubishi L200”, “Audi Q2”, “Audi A5 Coupe”, “Peugeot 3008”, “Peugeot Traveller”, “Toyota RAV 4 Hybrid”, “Toyota Hilux”,  “Lexus RX” un “Škoda Kodiaq”.

Papildu intrigai par “Latvijas Gada auto” titula ieguvēju ik gadu intriģējoši ir arī tas, kā tautas balsojums atšķirsies no žūrijas vērtējuma. Sniegt savu vērtējumu iespējams vairākos veidos. Tirdzniecības centrā “Mols” bija apskatāma Latvijas fotogrāfu lielformāta foto izstāde, kur varēja apskatīt šī gada pretendentus un nobalsot par savu favorītu, iemetot balsošanas žetonu attiecīgajā kastītē.

Savukārt balsot attālināti vēl var veselu nedēļu interneta portālos “DELFI” un “iAuto.lv”.

Balsot varēs vēl līdz 7. decembrim, bet rezultātu paziņošana un “Latvijas Gada auto 2017 Tautas simpātijas” titula ieguvējs tiks paziņots apbalvošanas ceremonijā 9. decembrī viesnīcā “Hotel Avalon”.  Ceremoniju tiešraidē varēs vērot visā Latvijā Re:TV kanālā un interneta portālos “DELFI”, “iAuto.lv” un “TVNET”.

Konkurss “Latvijas Gada auto” notiek jau kopš 1998. gada un tituls šogad tiks pasniegts 18. reizi. Konkursā drīkst pieteikt tikai pašus jaunākos autoražotāju modeļus. Šī gada konkursā pieteikti auto, kuru pirmreizējā reģistrācija Latvijā tika veikta pēc 2015. gada 1. oktobra.

Pērn “ Latvijas Gada auto Tautas simpātiju” balvu ieguva “BMW X6”, bet žūrija par “Gada auto 2016” ievēlēja “Hyundai i20”.

Kurš auto iegūs apbalvojumu šogad?  Balso jau tagad:

Delfi.lv: http://www.delfi.lv/latvijas-gada-auto/

iAuto.lv: http://gadaauto.iauto.lv/

Vairāk informācijas par konkursu “Latvijas Gada auto 2017” un tā dalībniekiem atrodama www.gadaauto.lv

Foto: Publicitātes attēls

Foto: iAuto.lv

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti