Sāk pieteikumu pieņemšanu jaunā Volkswagen Arteon iegādei (+ video; foto) 5

 

Foto: Publicitātes attēls

Aleksandra Kostjukoviča | 18.aprīlis 2017 12:24

Šodien, 18. aprīlī Volkswagen Latvijā uzsāk jaunā flagmaņa Arteon iepriekšpārdošanu.

Šobrīd pasūtīšanai ir pieejami gan Arteon, gan Arteon R-Line ar benzīna un dīzeļa dzinējiem, kas nodrošina līdz 206 kW/280 ZS ar TSI motoru un 176 kW/240 ZS ar TDI BiTurbo agregātu. Abām jaudīgajām versijām standartaprīkojumā ietilpst DSG automātiskā transmisija un 4Montion pilnpiedziņa. Pirmās automašīnu piegādes klientiem ir plānotas 2017. gada jūlija sākumā.

Arteon modelis atspoguļo Volkswagen vīziju par premium klases auto – tas apvieno klasiskas sporta automašīnas dizaina elementus ar fāstbeka eleganci un ietilpību par pieejamu cenu. Tas aizrauj ar savu emocionālo dizainu, sportisko harizmu, elastību un plašumu – 2841 mm riteņu garenbāze un bagāžnieka tilpums no 563 līdz pat 1,557 litriem. Jaunais Volkswagen modelis ir pieejams ar priekšpiedziņu vai pilnpiedziņu, kā arī digitalizētiem ekrāniem un vadības ierīcēm. Tas ir aprīkots arī ar interaktīvo informācijas ekrānu, atlokāmo ekrānu un jauno, ar žestiem vadāmo Discover Pro informācijas un izklaides sistēmu 9,2 collu lielajā ekrānā.

Arteon novatoriskās autovadītāja palīdzības un ērtības sistēmas pilnībā atbilst avangarda koncepcijai. Adaptīvās kruīza kontroles (ACC) sistēma tagad ņem vērā arī tādus datus kā braukšanas ātruma ierobežojumus un maršruta informāciju, automātiski koriģējot braukšanas ātrumu. Navigācijas sistēmas savienojumā ar dinamiskām gaismām nodrošina ceļa līkumu izgaismošanu pirms autovadītājs ir iebraucis līkumā. Otrās paaudzes ārkārtas palīdzības sistēma Emergency Assist sniedz pastiprinātu drošību – gadījumā, ja autovadītājs ārkārtas iemeslu dēļ nespēj turpināt vadīt automašīnu, sistēma ne tikai samazina ātrumu līdz pilnīgai apstāšanai, bet arī novirza to labajā joslā, lai netraucētu aizmugurē esošajām automašīnām.

Latvijas tirgū modelis ir pieejams gan augstas kvalitātes pamatkomplektācijas versijā, gan arī papildināms ar R-Line paketi, kas padara Arteon par īsti sportisku auto. Jauno Arteon pēc izvēles var papildināt arī ar elektriski vadāmo stikla jumta lūku, automātisku gaisa kondicionēšanas sistēmu ar 3-zonu temperatūras kontroli (tai skaitā gaisa kvalitātes sensoriem un alergēnu filtriem), masāžas funkciju priekšējiem sēdekļiem, apsildāmo ādas stūri, divu toņu Nappa ādas salona apdari un citiem papildu aprīkojumiem.

Neskatoties uz savu progresīvo koncepciju, Arteon ir pieejams par pievilcīgu cenu. Latvijā modeļa sākumcena būs 32 000 eiro un šī versija būs pieejama jau šī gada rudenī. Savukārt jaudīgākās komplektācijas Arteon cena ir 45 587 eiro par R-Line versiju ar 280 Zs TSI benzīna motoru un 46 393 eiro par R-Line versiju ar 240 ZS TDI dīzeļa motoru.

Volkswagen modeļu klāstā Arteon ierindojas virs Passat. Jaunais Volkswagen gran turismo tiks ražots Vācijas rūpnīcā, kas atrodas Emdenē

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 18.aprīlis 2017 13:33
1 0 Atbildēt

Vajadzētu vēl izveidot prēmium daciju.

gunbox 18.aprīlis 2017 14:07
1 0 Atbildēt

Cik naivam jābūt, lai izvēlētos 10 gadus vecu interjeru ar tik pat novecojušām tehnoloģijām par tik augstu cenu?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti