TV raidījumu “Zebra” tagad varēsim skatīties "LNT" kanālā 9

 

Pauls Timrots Foto: iAuto.lv

Zebra | 19.aprīlis 2017 10:09

Skatītāju iemīļotais un ilggadējais raidījums “Zebra” ar Paulu Timrotu vadītāja ampluā jau no 17. maija būs skatāms trešdienu vakaros pulksten 21.10 televīzijas kanālā LNT.

Izvērtējot vairākus piedāvājumus par turpmāko sadarbību, nosacījumus atbalstītāju piesaistē, kā arī meklējot raidījuma skatītājiem labākos risinājumus (TV kanāla pieejamība, piedāvātais ētera laiks u.tml.), “Zebras” komanda nosvērusies par labu televīzijas kanālam LNT.

“Līderis satiksmes drošības raidījumu tematikā, ko iecienījusi plaša auditorija gan pie TV ekrāniem, gan digitālajā vidē,” tā savu izvēli sadarboties ar raidījuma “Zebra” producentiem pamato MTG TV Latvia vadītāja Baiba Zūzena. “Programmas veidošanā mums vienmēr bijusi svarīga raidījumu kvalitāte un sabiedrībai aktuāls saturs. Šiem kritērijiem atbilst raidījums “Zebra”, tādēļ esam nolēmuši to iekļaut LNT programmā.”

Raidījuma vadmotīvs paliks nemainīgs – drošības un ātrums! Tēmu loks tāpat – satiksmes drošība, satiksmes organizācija un iespējamie risinājumi. Transportlīdzekļu vadītājiem un gājējiem saistošu likumu un noteikumu izmaiņas, Eiropas valstu pieredze satiksmes problēmu risināšanā. Sava daļa stāstu būs atvēlēta sportiem, kas saistīti ar ātrumu. Raidījums visiem, kas ceļā!

Pauls Timrots, “Zebra” veidotājs: “Prieks, ka “Zebra” turpmāk būs televīzijas kanālā, kas piedāvā skaidrus sadarbības noteikumus. Tas ir svarīgi neatkarīgu producentu veidotam saturam, jēgpilnai sadarbībai ar TV kanālu. Šobrīd jau plānojam “Zebras” jaunos stāstus un drīz sāksim filmēšanu. Lai jautrāk, gan jau kaut ko uzspridzināsim vai sasitīsim kādu braucamo!”

Raidījuma atkārtojumus varēs skatīties televīzijas kanālos LNT un TV6, kā arī ziņu un izklaides portālā Skaties.lv.

Izmantojot situāciju, Pauls Timrots saka paldies visiem sadarbības partneriem, draugiem, paziņām, tostarp citiem televīzijas kanāliem, kas janvārī pauda atbalstu un piedāvāja dažādas sadarbības iespējas, lai raidījums “Zebra” turpinātos!

Kā jau iepriekš informējām, šā gada janvārī Latvijas Televīzija nolēma pārtraukt vairāk nekā 20 gadus bez pārtraukuma ilgušo sadarbību ar raidījumu “Zebra”. Piebildīsim, ka visu šo gadu laikā, kopš raidījums bija LTV1 ēterā, tas nekad nav saņēmis finansējumu no sabiedriskā medija. Tas vienmēr ir bijis neatkarīgu producentu veidots raidījums.

 
9 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Zebra 19.aprīlis 2017 11:33
3 4 Atbildēt

Ja viņš būs tik pat pliekans, kā pēdējos gadus, varēs turpināt neskatīties

zhuks 19.aprīlis 2017 15:11
3 1 Atbildēt

...tad jau būs iemesls uz 10min 1x nedēļā ieslēgt LNT kanālu

kafejnīca 19.aprīlis 2017 10:42
2 2 Atbildēt

Varbūt beidzot uzliksiet man jumtiņu. Lietus līst iekšā, salst. Nemaz nav žēl? Atlīdzību jau saņēmāt?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 23

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti