300 km ar vienu uzlādi – jaunais e-Golf pieejams Latvijā (+ video; foto) 4

 

Foto: Publicitātes attēls

Volkswagen | 25.aprīlis 2017 10:40

Viens pēc otra Latvijā kļūst pieejami jaunie Golf modeļi. Tagad klāstu papildinājis jaunais e-Golf ar pilnībā elektrisku piedziņas sistēmu. Salīdzinot ar iepriekšējām versijām, jaunais e-Golf atšķiras ar lielāku jaudu, palielinātu nobraukuma rezervi un ievērojami plašāku pamata aprīkojuma klāstu. Šī modeļa cena Latvijā ir, sākot no 40 385 eiro.

e-Golf aprīkots ar jauno litija jona akumulatoru, kura elektroenerģija palielināta no 24,2 kilovatstundām līdz 35,8 kilovatstundām. Saskaņā ar Eiropas Jauno braukšanas ciklu (NEDC), e-Golf ar vienu akumulatora uzlādi spēj nobraukt līdz 300 kilometriem. Salīdzinājumā ar iepriekšējo modeli, nobraukšanas distance atkarībā no braukšanas stila un ekspluatācijas palielinājusies par 50%. Tagad elektrodzinējs attīsta 100 kilovatu/136 zirgspēku jaudu, kas ir par 15 kilovatiem/20 zirgspēkiem vairāk nekā iepriekšējam modelim. Kompaktais četrdurvju automobilis uzņem ātrumu līdz 100 km/h vien 9,6 sekundēs.

Papildus tam visi klienti iegūst paplašinātu bāzes aprīkojumu, kas ietver Front Assist palīgsistēmu ar ārkārtas bremzēšanas funkciju gājēju uzraudzībai pilsētas vidē, multifunkcionālu stūri ar ādas apdari, kā arī Discover Pro informācijas un izklaides sistēmu ar žestu vadību.

e-Golf pēc izvēles iespējams aprīkot ar novatorisku apsildes sistēmu, kas palielina tā efektivitāti un vienlaikus arī nobraukšanas rezervi. Siltumsūkņa darbības princips, kas aizgūts no energoefektīvo ēku nozares, ļauj apsildīt automašīnas salonu, izmantojot apkārtējo gaisu un no jaudas detaļām aizplūstošo siltumu. Tāpat kā citus Golf ģimenes auto, arī jauno e-Golf var papildināt ar četrpadsmit dažādām braukšanas palīgsistēmām.

Līdzīgi kā visos Volkswagen automašīnu elektriskajos modeļos, arī e-Golf iespējama ērta piekļuve dažādām automašīnas funkcijām ar Car-Net pakalpojuma e-Remote aplikāciju. Ar viedtālruņa vai planšetdatora palīdzību iespējams attālināti vadīt klimata kontroles sistēmu, aktivizēt akumulatora uzlādi un atrast stāvvietu, kur novietota automašīna, jo aplikācija precīzi kartē atzīmē vietu, kur tā atrodas. 

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 26.aprīlis 2017 7:29
4 1 Atbildēt

Tesla model 3 maksās lētāk un tehniskie dati labāki.

Kurš idiņs pirks šo sūdu?

imzz 25.aprīlis 2017 17:48
1 0 Atbildēt

Visu uzrakstīja, kāds ir klīrenss neuzrakstīja. Bet LV tas ir būtisks lielums. Pēc paskata varētu netikt pāri Spices stāvlaukuma bleķa "guļošajiem".

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

Latvija/Lietuva 20.04.2024 - vai mūsējiem izdosies konkurēt ar šādām degvielas cenām? (+ FOTO) 49

Autovadītājs piefiksējis degvielas cenas vienā un tajā pašā dienā Latvijā un Lietuvā. Cenu starpība 23 un 24 centu apmērā par dīzeļdegvielu un benzīnu liek apšaubīt mūsu konkurētspēju un lozungus par atpalicības samazināšanu no kaimiņiem. Lasīt vairāk

 

Bricis: Bīstamība uz ceļiem saglabāsies līdz otrdienas rītam (+ VIDEO) 3

Bīstamība saglabājas ne tikai šodien, bet vēl līdz rītdienas rītam. Rīt pēcpusdienā temperatūra visā Latvijā pakāpsies virs nulles, ilgstošie nokrišņi beigsies, intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja LTV laika ziņu redaktors Toms Bricis. Lasīt vairāk

 

Uzvaras visur, kur iespējams - Verstapens dominē Ķīnas Gran Prix

"Red Bull" pilots Makss Verstapens svētdien izcīnīja uzvaru Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas piektā posma - Ķīnas "Grand Prix" - pamatsacensībās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti