Velobraucēji protestē pret patvaļīgi uzkrāsotās velojoslas likvidēšanu Brīvības vietā (+ video) 15

 
iAuto.lv | 19.maijs 2017 19:08

19. maija vakarpusē Rīgas Dome uzsāka iepriekšējā naktī patvalīgi uzkrāsoto velojoslu likvidēšanu Brīvības ielas posmā no Artilērijas līdz Cēsu ielai. To centās nepieļaut velosipēdisti, kuri bloķēja ceļa strādnieku darbu, velojoslā novietojot savus divriteņus, tā protestējot pret nesakārtoto velo infrastruktūru pilsētā. 

Lai nodrošinātu kārtību un darbu turpināšanu, notikuma vietā ieradās četras Rīgas Pašvaldības policijas un trīs Valsts Policijas ekipāžas, tostarp specvienība, kas pēc vārdu apmaiņas ar protestētājiem, novāca velosipēdus no nelikumīgās velojoslas. 

Jau iepriekš ziņojām par pagājušajā naktī izveidotajām velojoslām Brīvības ielā 50 metru garumā. Vairāk lasi šeit: Brīvības ielā izveidotas 50 metru garas velojoslas (+foto)

 
15 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Bils 19.maijs 2017 21:17
11 6 Atbildēt

Tur, pietiekoši plata ietve, pa kuru reti kāds gājējs staigā. Tur tad arī droši var mīties.

Lai gan pats braucu ar velo, uzskatu ka šajā posmā tāds celiņš nav nepieciešams. Labāk lai ir papildus P vieta, kas vismaz ienes kādu eur domes maciņā!

Oskars 19.maijs 2017 22:51
10 9 Atbildēt

Nebūtu nekādu problēmu, ja tur ir veloceliņš. Iela ir ļoti plata. Vai tad neviens nav ārzemēs bijis un redzējis kādas tur ir ielas?

rīdzinieks 19.maijs 2017 20:53
8 3 Atbildēt

Varbūt pie reizes nelikumīgās dzeltenās līnijas noņems.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti