Jaunā "Nissan Micra" sasniedz Latviju; cena no 12 400 eiro (+ video; foto) 6

 

Nissan Micra 2017 Foto: iAuto.lv

iAuto | 13.jūnijs 2017 11:55

Nissan plašais automobiļu modeļu klāsts tagad ir papildināts ar jauno hečbeku – Nissan Micra, kas ir ieradusies pie Nissan dīleriem Latvijā. Jaunās Nissan Micra cena ir, sākot no 12 400 €.

Pilnīgi jaunā Nissan Micra ir pilsētas automobilis ar drosmīgu dizainu, tā jau standarta aprīkojumā ir bagātīgi aprīkota ar modernām tehnoloģijām, un ir radīta tieši klientiem Eiropā. Jaunā Nissan Micra ir garāka, platāka un zemāka par iepriekšējās paaudzes Nissan Micra versijām, un šo automobili īpaši pievilcīgu padara tā atlētiskais un izteiksmīgais izskats, ko skārušas ievērojamas pārvērtības. Arī automobiļa salonā jūtama moderna un ekskluzīva gaisotne. Mīkstie, taustei patīkamie automobiļa salona apdares materiāli divos toņos ir jau Micra standarta aprīkojumā, un jaunās Micra pircējus priecēs arī iespēja personalizēt tās eksterjera un interjera dizainu, lai pielāgotu šo automobili atbilstoši tieši savam individuālajam stilam.

Nissan Micra 2017

Nissan Micra 2017

"Piektās paaudzes Nissan Micra nosaka jaunus standartus savā segmentā. Tai piemīt izcilas braukšanas īpašības gan pilsētas apstākļos, gan, braucot pa lielceļu. Kopā ar jauno Micra tās īpašnieki iegūs arī daudz modernu un noderīgu Nissan Inteliģentās mobilitātes tehnoloģiju, kas parasti ir pieejamas lielākos un dārgākos automobiļos." saka Marguss Miks (Margus Mikk), Nissan Nordic Europe vadītājs Baltijas valstīs.

Nissan Micra 2017 Foto: iAuto.lv

"Jaunajā Nissan Micra ir daudz tehnoloģiju, kas uzlabo drošību, sniedz komfortu un nodrošina praktiskumu, un tā šobrīd piedāvā vairāk drošības tehnoloģiju nekā jebkurš cits Nissan pilsētas automobilis iepriekš. Mēs koncentrējamies uz to, ko klienti vēlas šodien un nākotnē, un mūsu mērķis ir atgūt Micra vietu sava segmenta populārāko automobiļu modeļu vidū," turpina Marguss.

Jaunajā Nissan Micra jau standarta aprīkojumā ir ietvertas tādas modernas tehnoloģijas kā, piemēram, inteliģentā nejaušas braukšanas joslas maiņas novēršanas palīgsistēma, automātiskās tuvās / tālās gaismas, inteliģentā ārkārtas bremzēšanas sistēma un citas. Savukārt, piemēram, ceļa zīmju atpazīšanas sistēma ir pieejama jau, sākot no Acenta aprīkojuma līmeņa.

Nissan Micra 2017

Jaunā Nissan Micra ir būvēta uz pārveidotas Nissan “V” platformas versijas, un tā ir pirmais Nissan vieglais pasažieru automobiļa modelis, kas tiek ražots Renault-Nissan alianses partnera – Renault rūpnīcā Flinsā, Francijā, tādējādi Micra ražošana pēc septiņu gadu pārtraukuma atkal atgriežas Eiropā – reģionā, kur šim Nissan automobiļa modelim ir ļoti plašs klientu loks.

Nissan Micra 2017

Nissan Micra 2017 Foto: iAuto.lv

Jaunās Nissan Micra dzinēju klāstā ir iespējams izvēlēties starp 0,9 l trīs cilindru dzinēju ar turbīnu, kas nodrošina 90 ZS jaudu, tikpat jaudīgu 1,5 l dīzeļdzinēju vai viena litra dabīgās pūtes benzīna dzinēju ar 70 ZS jaudu. Visas jaunās Nissan Micra versijas ir pieejamas ar piecu pārnesumu manuālo pārnesumkārbu, un jaunās Micra vidējais degvielas patēriņš ir, sākot no tikai 3,2 l/100 km.

Nissan Micra 2017 Foto: iAuto.lv

Nissan Micra 2017

Nissan Micra 2017

Nissan Micra 2017 Foto: iAuto.lv

Nissan Micra 2017 Foto: iAuto.lv

Nissan Micra 2017 Foto: iAuto.lv

Nissan Micra 2017 Foto: iAuto.lv

Nissan Micra 2017 Foto: iAuto.lv

Nissan Micra 2017 Foto: iAuto.lv

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 13.jūnijs 2017 15:12
5 1 Atbildēt

Tāds gejisks eksterjers.

gunbox 13.jūnijs 2017 13:41
4 2 Atbildēt

Sauciet kaut mani par muļķi, bet es šo eksterjeru neizprotu. Kāpēc tik neglīti auto jāražo?

nu labi 13.jūnijs 2017 14:26
4 2 Atbildēt

muļķis

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti