Jauns rekords - Rēzeknē Tehniskās apskates nakti izmanto 204 apmeklētāji 3

 

Foto: Publicitātes attēls

CSDD | 14.augusts 2017 12:13

Spītējot gan karstumam, gan vētrai, gan krusai, Rēzeknē ar lielu autovadītāju interesi aizvadīta Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) organizētā “Tehniskās apskates nakts”, kurā kopā tika pārbaudīti 204 transportlīdzekļi.

Rēzeknē šogad bija otrā tehniskās apskates stacija, kurā notika ikgadējais pasākums “Tehniskās apskates nakts”. Iepriekš 2014.gadā Rēzeknē bezmaksas diagnostika tika veikta 185 auto, savukārt šogad – 204. Kā atzina vairāki pasākuma apmeklētāji, viņi uzticas CSDD veiktajam transportlīdzekļa tehniskā stāvokļa vērtējumam - tas ir objektīvs un atspoguļo auto reālo tehnisko stāvokli. Savukārt Ivaram no Rēzeknes atbraukt uz pasākumu un veikt bezmaksas auto diagnostiku ieteica radinieki, kas jau reiz tādu apmeklēja.

Kādi vēl ir populārākie iemesli atbraukt uz “Tehniskās apskates nakti”? Kādam autovadītājam vēlme zināt cik drošs auto, kādam – iziet tehnisko apskati, kāds atbraucis, jo bija iepriekš un ļoti patika.

Vecākais auto Rēzeknē bija 1984.gada žigulis, savukārt jaunākais auto – 2014.gadā ražots Audi markas auto. Rēzeknē top 3 populārākās auto markas bija Audi (47), Volkswagen (30) un Opel (27). Auto vidējais vecums - 16 gadi. Speciālisti atklāja būtiskus bojājumus 73% transportlīdzekļu. Visbiežāk bojājumi bija saistīti ar bremžu un balstiekārtas sistēmām, kā arī neatbilstošām gaismām.

CSDD pasākumā “Tehniskās apskates nakts” jau sesto gadu tiek piedāvāts autovadītājiem bez maksas pārbaudīt sava auto tehnisko stāvokli, kā arī pievērst uzmanību tā nozīmei ceļu satiksmē ikdienā. Interesenti varēja veikt arī sava auto tehnisko apskati, pirms tam veicot nepieciešamos maksājumus. Rēzeknē šādu iespēju izmantoja 38 transportlīdzekļu vadītāji.

Nākamais Tehniskās apskates nakts pasākums notiks 19.augustā Tukumā, bet 26.augustā - Rīgā. Klientu lielās atsaucības mudināti, CSDD šogad izsludinājusi vienu papildus Tehniskās apskates nakti 2.septembrī modernajā jaunuzbūvētajā Siguldas tehniskās apskates stacijā.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 14.augusts 2017 15:31
1 0 Atbildēt

Saprotu, ka uz tiem pasākumiem ved automašīnas, kuras tiek remontētas visādās garāžās pie Ļoļikiem, tāpēc neizbrīna, ka tur brauc 16 gadīgi auto, tazi ( vaz) un bmw ( kā attēlā paaugstinātā žurka). Bet vest 2014 gadīgu auto var vest tikai audi īpašnieks.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti