Jaguar E-PACE viesojas Rīgā (+ video; foto)

 

Foto: Publicitātes attēls

Jaguar Land Rover | 18.oktobris 2017 11:20

Latvijā ir ieradies Jaguar E-PACE un tas būs apskatāms Rīgā, Jaguar autocentrā Dārzciema ielā 60a tikai trīs dienas – no 17.-19. oktobrim.

Jaunais E-PACE ir Jaguar pirmais kompaktās klases krosovers, kas apvieno satriecošu izskatu ar ietilpīgumu, radot izcilu kombināciju. Jaguar braukšanas prieku papildina praktiskums ikdienas lietošanā un klasē plašākais salons. Šādu kompakto apvidus automobili pasaule vēl nav redzējusi.

Jaguar E-PACE ir piecvietīgs kompaktās klases krosovers, kas Jaguar sporta automobiļu dizainu un veiktspēju apvieno ietilpīgā, praktiskā pilnpiedziņas modelī.

Jaguar raksturīgā braukšanas dinamika un dizains ļāvis iemiesot sporta automobiļu gēnus praktiskā formā, piedāvājot arī dažādas modernas tehnoloģijas. E-PACE ir jaunākais Jaguar apvidus auto saimes loceklis, kas pievienojas F-PACE un pilnībā elektriskajam I-PACE konceptautomobilim. Iedvesma šī modeļa dizainam gūta no F-TYPE sporta automobiļa.

Eksterjeru raksturo iespaidīgais Jaguar režģis, izteiksmīgās proporcijas, īsās pārkares un spēcīgie izliekumi, savukārt papildaprīkojuma 21 collas vieglmetāla diski piešķir E-PACE drošu un mērķtiecīgu stāju, kas nepārprotami vēsta par dinamiku un izveicību. Jaguar sporta gēni ir jaušami arī slīpajā jumta līnijā un izteiktajā sānu logu dizainā.

“Tradicionālie Jaguar dizaina principi garantē, ka E-PACE acumirklī ir atpazīstams kā savas klases sporta automobilis. Mūsu jaunais kompaktais krosovers apvieno plašu salonu, savienojamības iespējas un drošību, kādu no šī segmenta auto sagaida ģimenes, kā arī vienkāršu dizainu un veiktspēju, kas tik praktiskam automobilim parasti nav raksturīgi.”

Savienojamība
E-PACE ir viens no savienotākajiem un viedākajiem automobiļiem savā klasē. Nākamās paaudzes informācijas un izklaides sistēma ar skārienekrānu ļauj lietotājiem izmantot to iecienītākās lietotnes, piemēram, Spotify, caur Jaguar Land Rover InControl sistēmu.

Digitālās savienojamības iespējas pieejamas visā salonā, lai apmierinātu ikvienu modernas ģimenes vajadzību. Automobilis ir aprīkots ar līdz pat četrām 12 voltu uzlādes vietām un pieciem USB savienojumiem, kā arī 4G Wi-Fi tīklāju līdz pat astoņām ierīcēm.

Ietilpīgums
E-PACE raksturo iespaidīga salona ietilpība. Kompaktais krosovers ir 4395 mm garš ar īsām pārkarēm – attiecīgi 882 mm priekšā un 832 mm aizmugurē. Tā 2681 mm garenbāze ļauj tajā ievietot piecus ļoti ērtus sēdekļus un piedāvā dāsnu 892 mm telpu kājām, savukārt par lielo – 577 litru – bagāžas nodalījuma ietilpību gādā automobiļa izsmalcinātā integrālās saites balstiekārtas konstrukcija.

Tehnoloģijas
Šasijas jaunais tehniskais risinājums, kas izstrādāts speciāli E-PACE, maksimāli palielina salona telpu, vienlaikus nodrošinot stabilu pamatu automobiļa iespaidīgajām dinamiskajām braukšanas īpašībām pa jebkādiem segumiem. Integrālās saites aizmugurējās balstiekārtas konstrukcija ļāva Jaguar inženieriem nodrošināt vajadzīgo reaģētspēju un izveicību, nemazinot braukšanas komfortu.

Dinamikas konfigurēšanas iespējas autovadītājam sniedz vēl vairāk kontroles, pateicoties individuāliem droseles, automātiskās transmisijas, stūres iekārtas un adaptīvās dinamikas balstiekārtas sistēmas iestatījumiem. Adaptīvās dinamikas sistēma uztver autovadītāja braukšanas stilu, ķermeņa un stūres kustības un jau laicīgi sagatavo balstiekārtu un šasiju, kā arī pielāgo amortizatorus, uzlabojot pretapgāšanās kontroli un izveicību jebkādos apstākļos.

Dzinēji un transmisijas
No jaudas un patiesa braukšanas prieka līdz degvielas ekonomijai un izsmalcinātībai – Jaguar E-PACE pieejams plašs Ingenium dzinēju klāsts. Visi dzinēji ir aprīkoti ar Stop/Start tehnoloģiju un viedo reģeneratīvo uzlādi, kas palīdz taupīt degvielu, it īpaši pilsētā, kinētisko enerģiju no bremzēšanas izmantojot akumulatora lādēšanai.
E-PACE deviņpakāpju automātiskā transmisija vienmēr pārslēdz optimālāko pārnesumu, rūpējas par maksimālu degvielas ekonomiju un paātrinājumu, turklāt tā darbojas ļoti vienmērīgi un lepojas ar lielisku reakciju. Ja vēlaties vēl vairāk kontroles un labāku degvielas ekonomiju, izvēlieties sešpakāpju manuālo transmisiju.

Apmeklējiet Jaguar autocentru Dārzciema ielā 60a no 17.-19. oktobrim un uzziniet visu par jauno E-PACE.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Hyundai ST1 – komerctransports mazajiem uzņēmējiem

Dienvidkorejas autoražotājs Hyundai izstrādājis minivenam Staria līdzīgu daudzfunkcionālu furgoniņu "Service Typ 1", ko varēs izmantot dažādu kravu transportēšanai. Lasīt vairāk

 

Šī auto cena patīkami pārsteidz! Bet vai tas ir vienīgais...? (+VIDEO) 3

Mūsu rīcībā ir kāds līdz šim Latvijā vēl neredzēts auto. To izmēģināt aicināsim mūsu uzticamo draugu, radio dīdžeju un kvēlu autoceļotāju Egonu Reiteru. Lai maksimāli koncentrētos uz šī auto tehniskajiem dotumiem un gaitas komfortu, Egonu automobilī mēs iesēdināsim ar aizsietām acīm un līdz pat brauciena beigām neatklāsim viņam šī auto nosaukumu. Lasīt vairāk

 

Satiksmes autobusa un vieglās automašīnas sadursme Rīgā (+ FOTO) 25

Rīgā, Zolitūdē, Gramzdas un 15.līnijas krustojumā šodien, 15. martā, notikusi sadursme starp satiksmes autobusu un vieglo automašīnu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti