Nepilni 14 000 eiro - jaunais VW Polo tirdzniecībā Latvijā no 1.novembra (+ foto) 18

 

Foto: Publicitātes attēls

Volkswagen | 31.oktobris 2017 9:44

Sākot no 1. novembra, Latvijā pieejama viena no pasaulē modernākajām kompaktās klases automašīnām – Volkswagen Polo

Jaunais Polo pārsteidz ar savā klasē unikālām vadītāja palīgsistēmām, ievērojamu ietilpību, sportisku dizainu un plašu personalizācijas opciju klāstu. Ar vairāk nekā 14 miljoniem pārdoto automašīnu pasaulē kopš ražošanas uzsākšanas 1975. gadā, jaunais Polo turpinās šī kompaktā modeļa veiksmes stāstu.

"Jaunais Polo, iespējams, ir viens no lielākajiem Volkswagen pārsteigumiem šogad. Tas kļūst par sava segmenta etalonu un vienu no progresīvākajiem kompaktās klases automobiļiem tirgū,” norāda Volkswagen zīmola vadītājs Baltijas valstīs Ilgars Ļubka.

Kā liecina aktuālākie Baltijas tirgus dati, 2017.gada pirmajos deviņos mēnešos par 14,1% Baltijā un par 6,1% Latvijā pieaudzis pieprasījums pēc kompaktās klases (A0) automašīnām salīdzinājumā ar attiecīgo periodu pērn. Pieaugošais pieprasījums apliecina, ka Latvijā un Baltijā iedzīvotāji ar vien vairāk novērtē kompaktās klases automašīnu sniegtās priekšrocības.

Jaunajam Polo piemīt vairākas unikālas īpašības, ko novērtēs gan šī segmenta automašīnu cienītāji, gan tas ar savu potenciālu pārliecās tos, kas apšauba kompakto automašīnu priekšrocības. Jaunais Polo ir ne tikai plašāks un ietilpīgāks, bet tas arī aprīkots ar tādām inovācijām kā jaunākās paaudzes digitālo mērinstrumentu paneli un autovadītāja palīgsistēmām, piemēram, aklās zonas informācijas sistēmu braukšanas joslu maiņai ar aizmugurējās satiksmes brīdinājuma sistēmu, pusautomātisko parkošanās palīgsistēmu izbraukšanai no stāvvietas un manevrēšanai. Iepriekš šīs funkcijas bija pieejamas tikai Golf un Passat modeļiem.

Papildus tam Polo standarta aprīkojumā jau ietilpst plašs modernā aprīkojuma klāsts, ieskaitot LED dienas braukšanas gaismas, ātruma ierobežotāju un satiksmes uzraudzības sistēmu Front Assist ar gājēju uzraudzības un ārkārtas bremzēšanas funkcijām, start-stop sistēmu un reģeneratīvu bremzēšanas jaudu. Modeļa cena ar paplašinātu standarta aprīkojumu Latvijā ir, sākot no 13 907 EUR.

Polo vēl pievilcīgāku padara tādas jaunas papildaprīkojuma programmu funkcijas kā intensīvā apgaismojuma LED priekšējie lukturi, LED dienas braukšanas gaismas, LED aizmugurējās gaismas, sistēma Air Care Climatronic ar gaisa kvalitātes sensoru un alergēnu filtru, bezvadu uzlāde viedtālruņiem un viens no vislielākajiem panorāmas jumtiem kompakto automašīnu klasē.

Pēc lietotāja vēlmēm Polo iespējams pasūtīt ar trīs apdares līnijām – Trendline, Comfortline un Highline. Jaunā veidolā arī pieejams sportiskākais Polo modelis Polo GTI, kas aprīkots ar 2,0 litru TSI ar 147 kW/200 ZS izvades jaudu.

Jaunais Polo dizains ir ne tikai atraktīvs un funkcionāls, bet to iespējams teju neierobežoti personalizēt, izvēloties no 14 virsbūves un astoņām dekoratīvo paneļu krāsām, divpadsmit riteņu veidiem, diviem iekšējās apdares veidiem un vienpadsmit dažādiem sēdekļu pārvalkiem.

 
18 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
SUZUKI 1.novembris 2017 15:34
2 0 Atbildēt

Visi suzuki TĀDI plastamasas gabali, te nebūs pat ko salīdzīnār at VW

gunbox 31.oktobris 2017 11:53
1 0 Atbildēt

Kas traucēja VW uztaisīt konservbundžas vietā šāda paskata auto jau 17 gadus atpakaļ?

Vienīgi sakomplektējot kaut cik ar nepieciešamāko cena ir jau virs 20tk.€. Un neatrodu priekšapsildes opciju. Kas tas par sviestu mūsu klimatam?

GTD2 31.oktobris 2017 12:41
1 0 Atbildēt

kāpēc tiek uzsvērts ,ka šis ir kompaktās klases auto ,tad sanāk,ka golps ir lielās klases auto, ja viņš pieskaitīt pie kompaktniekiem tad nekas īpaši progresīvs tur nav , ir viņam daudz progresīvāki konkurenti ,kaut vai ietilpības ziņā

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti