Moller Baltic Import ieceļ jaunu izpilddirektori un zīmolu vadītājus 7

 

Foto: Publicitātes attēls

Volkswagen | 5.janvāris 2018 9:52

Zīmola Audi automašīnu izplatītājs Latvijā un Lietuvā, kā arī zīmola Volkswagen automobiļu izplatītājs Baltijas valstīs, Moller Baltic Import no 2018. gada 1. janvāra uzņēmuma izpilddirektores amatā iecēlis Ilzi Grasi-Ķibildi.

Audi zīmola vadītāja vakanto amatu ieņēmis bijušais Volkswagen vieglo automašīnu zīmola vadītājs Ilgvars Ļubka, savukārt bijušais Volkswagen tirdzniecības vadītājs Justas Nekrošius stājies Ilgvara Ļubkas vietā.

Ilze Grase-Ķibilde Moller Baltic Import komandā strādā kopš 2012. gada. Pēdējos piecus gadus viņa bija atbildīga par Audi zīmolu Latvijā un Lietuvā. Pirms tam Ilze strādājusi arī pie Toyota, Lexus automašīnu importētāja Igaunijā un BMW importētāja Latvijā mazumtirdzniecības līmenī. No šī brīža viņas galvenā prioritāte ir turpmākā Moller Baltic Import biznesa attīstība Baltijas valstīs.

Ilgvars Ļubka iepriekš bija Volkswagen vieglo automašīnu zīmola vadītājs, bet tagad ieņem Audi zīmola vadītāja amatu Latvijā un Lietuvā. Ilgvaram ir plaša pieredze auto nozarē, kas iegūta, strādājot dažādos vadības līmeņos auto mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā.

Līdzšinējais Volkswagen tirdzniecības vadītājs Justas Nekrošius tagad ieņem Volkswagen vieglo automašīnu zīmola vadītāja amatu. Justam ir vairāk nekā 16 gadu pieredze auto pārdošanā un mārketingā. Viņš pievienojās Moller Baltic Import 2011. gadā kā Volkswagen automašīnu pārdošanas vadītājs Lietuvā.

Līdzšinējais Moller Baltic Import izpilddirektors Tom Nordby ieņem jauno Møller Mobility Group AS pēcpārdošanas direktora amatu un ir atgriezies Norvēģijā.

 
Visi komentāri
 
LMT 5.janvāris 2018 13:08
1 3 Atbildēt

Izstās inteliģenta!

crafter 5.janvāris 2018 15:05
5 1 Atbildēt

Vai no tā uzlabosies jauno auto kvalitāte??? Vai ar jauno krafteru varēs nobraukt bez garantijas gadījuma vairāk par 100 km?

E 5.janvāris 2018 15:58
0 0 Atbildēt

Tad tāpēc šodien molleram slikti strādā jaunā mājaslapa.

Chankaishi 7.janvāris 2018 9:08
0 0 Atbildēt

Smukinja, tik taadam amatam par kaarnu - nerviem vajaga taukus! Nopietni!

Conqueror 28.oktobris 2019 19:15
0 0 Atbildēt

Vienam auto pamanīju uzrakstu: Uz Tukumu pēc smukuma. Smieklīgi

WALA 29.oktobris 2019 12:07
0 0 Atbildēt

Lai cik droši vien patīkams notikums šis varētu būt Ilzei Grasei-Ķibildei, diemžēl reizē ir arī sēru vēsts - Mārtinš Ķibilds viņas dzīvesbiedrs ir miris ( cik noprotu ārzemēs) !

Līdzjūtības un izturību - dzīve nebūs viegla ar pārīti ļoti mazu bērneļu!

Es 29.oktobris 2019 15:52
0 0 Atbildēt

Izturību Ilzei !!!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti