Latvijas Automobiļu federācijai jauns prezidents – Raimonds Kisiels 3

 

Foto: Publicitātes attēls

LAF | 25.februāris 2018 9:11

Vakar LAF biedru sapulcē tika ievēlēts jauns LAF prezidents. Ar pārliecinošu balsu vairākumu (75 balsis no 93) aizklātā balsojumā par jauno LAF prezidentu kļuva Raimonds Kisiels. Par Andri Kulbergu nobalsoja 12 biedri un par Olafu Ozolu – 5, viens vēlēšanu biļetens izrādījās nederīgs.

Raimonda Kisiela programmas devīze bija “Stipra komanda – lai runā tās darbi” un izvirzītās pamata vērtības bija LAF papildus finansējuma piesaiste, darbs ar organizatoriem un pašvaldībām, kā arī komunikācijas uzlabošana gan LAF iekšienē, gan arī ar organizatoriem, veicinot atgriezenisko saiti, mediju komunikāciju un TV raidījuma atjaunošanu.

Pats jaunais federācijas prezidents izteicās: “Nekad neesmu bijis runātājs, par mani vairāk runā mani darbi un es uzskatu, ka darbi ir svarīgāki par spēju skaisti runāt. Grasos arī programmu un jaunos mērķus sasniegt darot un mērķtiecīgi plānojot. Tas viss nebūtu iespējams bez komandas, jo tieši prezidenta komandā ir spēks. Man prieks, ka manā komandā būs līdzšinējais LAF prezidents Jānis Naglis, kurš turpinās darbu federācijā kā viens no viceprezidentiem, kopā ar Andri Zvingēvicu un Gunāru Kosoju. Vēl man svarīgi, lai ģenerālsekretāra amatā ir cilvēks, kam pilnībā uzticos un tā noteikti ir Linda Medne. Viņa pēdējo 8 gadu laikā ir sevi pierādījusi, kā cilvēku, kas šo darbu var veikt augstākajā līmenī.”

Latvijas Automobiļu federācija izsaka lielu pateicību visiem prezidenta amata kandidātiem par ieguldīto darbu un laiku savas kampaņas izstrādei, kas noteikti ir izgaismojušas tos virzienus, kuros jāstrādā vairāk.

Liels paldies visiem biedriem, kas ieradās vai bija pilnvarojuši delegātus šai sapulcei, izrādīja iniciatīvu un izdarīja savu izvēli.

LAF novēl jaunajam prezidentam Raimondam Kisielam un viņa komandai enerģiju un spēku, pildot jaunos pienākumus, kā arī veiksmi visās turpmākajās gaitās!

 
Visi komentāri
 
driveris 25.februāris 2018 15:29
4 0 Atbildēt

Piedodiet, bet izskatās tāds sašļucis. Kā nopērts kucēns, kas sapņo izaugt liels un pārgrauzt rīkli kādam. Varbūt kļūdos.

hmm 25.februāris 2018 16:06
0 0 Atbildēt

varbūt sajūt atbildības smago nastu?

feciic 26.februāris 2018 9:43
4 0 Atbildēt

Vai man vienam liekas ka LV tās federācijas ir pārāk daudz?

LAF, LaSF, LAMA utt.

Kā jau tipiski letiņiem pieņemts katrs savā sētā saimnieks, rezultātā visi sēž plikām pakaļām.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti