“WESS” apgrozījums pērn pieaudzis par 17%, pārdošanas apjoms par 33%

 

Foto: Publicitātes attēls

WESS | 19.marts 2018 10:08

AS "WESS" apgrozījums 2017.gadā sasniedza 46,9 miljonus eiro, kas ir par 17% jeb 7 miljoniem eiro vairāk nekā 2016.gadā, liecina uzņēmuma neauditētie rezultāti.

WESS Motors Toyota pērn pārdeva 1317 jaunus automobiļus, kas ir par 331 auto vairāk nekā 2016.gadā. WESS Motors Toyota pārdošanas apjomi pērn auguši par 33%, veidojot 6,9% lielu tirgus daļu no kopējā auto tirgus Latvijā.

Aleksandrs Oskins, AS WESS padomes priekšsēdētājs: "Pērn mērķtiecīgi strādājām pie jaunu risinājumu piedāvājuma mūsu klientiem, nodrošinot pilna cikla apkalpošanu. Pārdošanas apjomu pieaugums par trešdaļu ir apliecinājums visas komandas darbam. Pozitīvi vērtēju tieši privātpersonu segmenta pieaugumu, kas pērn pieaudzis par 62% konkrētajā segmentā. Tieši privātpersonu segmenta pieaugums vislabāk raksturo uzņēmuma izaugsmes rādītājus, nevis lielie korporatīvie iepirkumi. Mūsu klienti augstu novērtē automobiļu augstās kvalitātes, pēcpārdošanas servisa un cenas attiecību. Arī šogad visu uzmanību koncentrēsim uz inovatīviem risinājumiem, veicinot pakalpojumu pieejamību klientiem ērtā veidā."

Pērn "WESS" turpināja aktīvu darbu uzņēmuma attīstībā, pilnveidojot pakalpojumu klāstu un piedāvājot pilna cikla apkalpošanu, sākot ar auto izvēli, finansējuma, apdrošināšanas un pēcpārdošanas servisa nodrošināšanu.

2017.gads gan Toyota zīmolam bija veiksmīgs, veicinot pārdošanas apjomu pieaugumu un palielinot tirgus daļas ne tikai Latvijā, bet arī Baltijas valstīs un pasaules tirgū kopumā. Aizvadītajā gadā WESS Motors Toyota pārdeva 1317 jaunas Toyota automašīnas, kas ir par 331 vairāk nekā 2016. gadā. Viena trešā daļa no pārdotajiem auto ir hibrīdi. Pērn Toyota bija visstraujāk augošais automobiļu zīmols Latvijā ar tirgus daļu teju 13 % no kopējā tirgus apjoma.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti