ŠKODA turpina attīstīt partneru tīklu Latvijā

 

Foto: iAuto.lv

Škoda | 19.aprīlis 2018 10:13

ŠKODA paplašina savu partneru tīklu Rīgā un Latvijas reģionos un uzsāk sadarbību ar jauniem ŠKODA servisa pakalpojumu sniedzējiem, kā arī šī gada pavasarī sāks jauna ŠKODA pilna servisa dīlera centra būvniecību Rīgā.

Kopš pagājušā gada oktobra ŠKODA zīmols un dīleru tīkls Latvijā ir pieredzējis būtiskas izmaiņas gan piedāvāto modeļu klāsta un pozicionējuma ziņā, gan partneru tīkla attīstībā. No 2017. gada 2. oktobra Krasta ielā 5, Rīgā, darbojas jaunais ŠKODA pilna servisa dīlera centrs “Green Motors”, kas nodrošina pilnu automašīnu pārdošanas un pēcpārdošanas pakalpojumu klāstu.

Savukārt, jau tuvākajā laikā Rīgā tiks uzsākta otrā ŠKODA pilna servisa centra būvniecība, kura autosalona platība būs 650 m2 un servisa zona 900 m2. Šajā kompleksā plānots būvēt modernu virsbūvju un krāsošana cehu, kā arī lietoto auto salonu. Auto centra atvēršana plānota 2019 gada otrajā ceturksnī.

Papildu jaunajam autocentram Krasta ielā 5, Rīgā ir iespējams saņemt servisa pakalpojumus un iegādāties oriģinālās rezerves daļas arī pie diviem autorizētajiem servisa partneriem: “Auto Īle un Herbst” Brīvības gatvē 246 un kopš februāra vidus arī “Karlo Motors” Kleistu ielā 31. Pavisam drīz servisa pakalpojumus ŠKODA automašīnām nodrošinās arī “Karlo Motors” uzņēmums Vecajā Biķernieku ielā 3.

Strādājot ar potenciālajiem investoriem pie ŠKODA servisa un dīleru tīkla paplašināšanas, ŠKODA jau nodrošina servisa pakalpojumus arī citos Latvijas reģionos. Kopš šī gada aprīļa ŠKODA servisa pakalpojumus Latgales reģionā nodrošina “Auto Welle”, kas atrodas Daugavpilī, kuram ir liela pieredze auto nozarē Latgales reģionā.

Kurzemes reģionā ŠKODA īpašnieki servisa un garantijas pakalpojums joprojām var saņemt Liepājā -uzņēmumā “SD Autocentrs”, Zemnieku ielā 68.

Vidzemes reģionā pēcpārdošanas pakalpojumus – garantijas un pēcgarantijas servisa pakalpojumus – ŠKODA klientiem kopš šī gada aprīļa nodrošina uzņēmums ‘’Mūsu Auto Valmiera’’ Valmierā, Rīgas ielā 86a, kas sevi ir apliecinājis kā viens no vadošajiem nozares uzņēmumiem Vidzemē.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti