WESS Auto Grupa paplašina savu portfeli ar HONDA zīmolu 7

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 18.jūlijs 2018 14:33

Viens no lielākajiem auto nozares uzņēmumu tīkliem Latvijā WESS Auto Grupa paplašina savu portfeli ar HONDA zīmolu.

Turpmāk WESS Auto Grupa uzņēmumi nodrošinās autorizētā autodīlera tirdzniecības un pēcpārdošanas servisa pakalpojumus vadošajiem Japānas auto zīmoliem Toyota, Lexus un Honda, kā arī turpinās sniegt autorizētā servisa pakalpojumus BMW zīmola auto.

Aleksandrs Oskins, AS WESS padomes priekšsēdētājs: “Auto zīmolu portfeļa paplašināšana ar Honda zīmolu ir likumsakarīgs solis WESS Auto Grupas attīstībā, piedāvājot augstas kvalitātes auto zīmolus no Japānas. Mēs jau desmit gadus Latvijā nodrošinām autorizētā servisa pakalpojumus Honda zīmolam, auto tirdzniecības uzsākšana bija tikai laika jautājums. Pievienojot Honda zīmolu, mēs paplašinām savu piedāvājumu un sniedzam jaunas iespējas klientiem. Izmantojot mūsu pieredzi, zināšanas un labo praksi, vēlamies atgriezt Honda zīmolam tam pienākušos slavu un klientu uzticību, kā tas bija zīmola “ziedu laikos”. Ņemot vērā auto tirgus attīstību un izaugsmes potenciālu, ambīcijas ir lielas – tuvāko gadu laikā vēlamies sasniegt vismaz 3% Honda zīmola tirgus daļu Latvijā.”

Nataļja Gerliņa, WESS Select izpilddirektore: “Esmu pārliecina, ka Honda zīmola priekšrocības un augstie kvalitātes standarti pilnībā atbilst WESS Auto Grupas attīstības stratēģijai. Uzskatu, ka piedāvājuma paplašināšanu ar Honda auto un Honda Power tehniku augstu novērtēs gan esošie, gan jaunie klienti. Tāpat vēlos uzsvērt, ka WESS Select BMW nemainīgi turpinās nodrošināt autorizēta servisa pakalpojumus, apkalpojot gan jaunas garantijas BMW gan pēc garantijas, kā arī nodrošinot mazlietotu BMW auto tirdzniecību.”

Līdz augustam, kad plānots uzsākt Honda tirdzniecību, WESS Select auto salonā jāveic nozīmīga sagatavošanās - tirdzniecības centra un servisa telpu pielāgošana Honda zīmola pārstāvniecībai, korporatīvā noformējuma izveide, aprīkojuma un iekārtu iegāde. “Taču svarīgākais no veicamajiem darbiem ir profesionāla un kompetenta personāla atlase un apmācības, jo tieši no darbinieku profesionalitātes lielā mērā būs atkarīgs darba rezultāts un sasniegumi,” skaidro N.Gerliņa.

No augusta WESS Select autosalonā, K.Ulmaņa gatvē 123, tiks nodrošināta jaunu un mazlietotu Honda zīmola auto tirdzniecība, kā arī tiks piedāvāts plašs klāsts Honda Power tehnikas produktu - motori, dzinēji, laivas, dārza tehnika u.c. Savukārt pilna autoservisa pakalpojumi tiks nodrošināti gan WESS Select salonā K.Ulmaņa gatvē 123, gan WESS salonā Siguldas šosejā 2. 

 

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
japanis 19.jūlijs 2018 9:19
4 3 Atbildēt

Super, beidzot pilns japāņu labāko auto zīmolu klāsts vienuviet nebūs jāskraida pa pilsētu apkārt, izvēloties labāko!

Pēcis 20.jūlijs 2018 8:55
3 2 Atbildēt

Kādā atsķīrība, kur kārtējais šrots tiek tirgots?

Lūdzu nepiesārņot netu ar šādām ziņām, nevienam neinteresē japāņu miskastes.

lietotājs 19.jūlijs 2018 12:21
1 0 Atbildēt

Ja nepaplašinās esošo servisu, tad nekāds super nebūs. Varēs stāvēt rindā kā Maximā.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti