Ferrari, Porsche, McLaren un Lamborghini: 60 ekskluzīvi auto ieradīsies Rīgā jau rīt (+ FOTO) 3

 

Foto: Publicitātes attēls

KPMS | 23.jūlijs 2018 11:34

Rīt, 24. jūlijā, pirmo reizi Rīgā ieradīsies Gran Turismo pasaules tūres dalībnieki ar tādām ekskluzīvām automašīnām kā Ferrari, Porsche, McLaren un Lamborghini, lai parādītu gandrīz 30 000 zirgspēku jaudu mūsu galvaspilsētas ielās, kā arī 3 dienu sacensībās Biķernieku trasē. Katrai tūres pieturvietai ir cita tematika. Rīgā tās ir sacīkstes!

“Gran Turismo ir super auto īpašnieku klubs, kurš pulcē biedrus no visas pasaules. Šis pasākums nav tikai jaudīgu automašīnu aplūkošana, patiesībā tas tiek organizēts, lai iepazītos ar citiem auto entuziastiem visā pasaulē,” komentē Gran Turismo organizators un dalībnieks Pīters Ternstroms (Peter Ternström).

Gran Turismo Baltica pasākuma 60 (automašīnu) vietas tika rezervētas jau sen. Pasākums sāksies, kad prāmis M/S Romantika ieradīsies Rīgā rīt plkst. 10.30. Visas automašīnas dosies no Rīgas pasažieru ostas līdz Radisson Blu Latvija viesnīcai, papildus izbraucot īpašu maršrutu.

Nākamās trīs dienas šīs jaudīgās automašīnas un to vadītāji tiksies Biķernieku trasē. Gran Turismo Baltica ir privāts pasākums, taču piektdien no 12.00 līdz 17.00 trase tiks atvērta arī citiem interesentiem, un dalībnieki aicina visus ierasties.

“Aicinām visus satikt mūs jau rīt plkst. 11.00 Rīgas pasažieru ostā un sekot automašīnu izbraucienam līdz Radisson Blu Latvija viesnīcai, kā arī piektdien no 12.00 līdz 17.00 Biķernieku trasē! Tiks rīkots arī konkurss, kurā būs iespēja laimēt vietu kā līdzbraucējam trasē ar vienu no īpašajām automašīnām! Sekojiet informācijai,” turpina Pīters Ternstroms.

“Mūs ar Gran Turismo Baltica dalībniekiem vieno azarts un adrenalīns, tāpēc esam priecīgi pirmo reizi šo lielisko pasākumu uzņemt Latvijā, Rīgā, un esam lepni būt par tā ilggadēju partneri Baltijas valstīs,” stāsta OlyBet mārketinga un pārdošanas vadītājs Alvis Kindzulis.

Gran Turismo apvieno 4 800 dalībniekus no visām Eiropas valstīm, Dienvidāfrikas, Amerikas Savienotajām Valstīm, Āzijas un Austrālijas. Tā ir slēgta kopiena, kurā jauni biedri tiek uzņemti tikai pēc īpašām rekomendācijām. Katra biedra īpašumā jābūt vismaz vienam ekskluzīvajam auto.

 

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 23.jūlijs 2018 13:50
4 2 Atbildēt

Nav pieminēts, ka pasākumā piedalīsies 1 auto no Lietuvas ( Ferarri 488), 4 auto no Igaunijas, bet NEVIENA no Latvijas.

Būtībā tas ir Zviedrijas "atklātais čempionāts" jo Zviedru tur būs vairak, kā visi pārējie kopā ņemti.

Iespējams, rīkoja kluba Zviedru filiāle.

as 24.jūlijs 2018 17:13
1 0 Atbildēt

Kāda ir viņu programma citās valstīs? Man šķiet, ka visur pamatā ir trases dienas iekšā, un tas ir pozitīvi, ka viņi ne tikai rūcina pa pilsētu un viesnīcu bāriem, bet sirsnīgi gāž pa trasi! Bet, iespējams, kļūdos!

Ko viņi trasēs dara, ti pēc kāda principa notiek braukšana - brauc bez laika kontroles, brauc ar laika kontroli, dalās pa klasēm etc? Kādā veidā ved līdz riepas vai pērk uz vietas valstī, kurā ir trases dienas? Daudz riepu tajā superauto līdzi nepaņemsi, bet 3 dienās palikt bez 2 komplektiem var easy. Varbūt organizēti brauc līdzi pāris fūras ar riepām visiem?

P.s.biju centrā vienā ofisā, kad viņi brauca garām. Strādāt/Sarunāties pie atvērta loga nebija iespējams

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: VW T-Cross ar lielisku gaismas tehniku (+VIDEO) 7

Mazās klases krosovers Volkswagen T-Cross kopš nonākšanas tirgū 2019. gadā Baltijas valstīs pārdots vairāk nekā 5,5 tūkst. eksemplāros. Lasīt vairāk

 

Līdz 2026.gadam Rīgā plāno pārbūvēt satiksmes pārvadu pār Kārļa Ulmaņa gatvi Bauskas ielā

Līdz 2026.gadam Rīgā plānots pārbūvēt satiksmes pārvadu pār Kārļa Ulmaņa gatvi Bauskas ielā, aģentūra LETA uzzināja Rīgas domē. Lasīt vairāk

 

Mercedes EQS modernizēts; cenas nemainās, sniedzamība vairāk par 800 km (+ FOTO) 5

Mercedes-Benz modernizējis elektriskās piedziņas sedanu EQS, piestrādājis pie izskata un uzlabojis sniedzamību, taču cenu atstājis to pašu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti