WESS Select apgrozījums pērn pieaudzis par 14%, peļņa par 80%

 

Foto: Publicitātes attēls

Wess Select | 1.augusts 2018 7:25

WESS Auto Grupas uzņēmuma WESS Select 2017.gadā sasniedzis labākos rezultātus pēdējo piecu gadu laikā. Uzņēmuma apgrozījums palielinājies līdz 4,46 miljoniem eiro, kas ir par 14% vairāk nekā 2016.gadā.

WESS Select peļņa pērn sasniegusi 163 000 eiro, kas salīdzinot ar 2016.gadu, palielinājusies par 80 %. Pērn WESS Select nodokļos un nodevās Latvijas valstij samaksāja 1,068 miljonus eiro, kas ir par 16% vairāk kā 2016.gadā. 

Pērn WESS Select turpināja aktīvu darbu pie uzņēmuma attīstības, pilnveidojot pakalpojumu klāstu un piedāvājot pilna cikla garantijas un pēc garantijas servisa apkalpošanu, kā arī nodrošinot mazlietotu BMW automobiļu izvēli. Šogad turpinot WESS Select uzņēmuma attīstības stratēģiju, plānots paplašināt uzņēmuma darbību un papildus BMW autorizētā servisa pakalpojumu piedāvājumam, no augusta tiks nodrošināta autorizētā Honda autodīlera, kā arī Honda Power produktu tirdzniecība un pēcpārdošanas servisa pakalpojumi.

Nataļja Gerliņa, AS WESS Select izpilddirektore: “Pērn mērķtiecīgi strādājām pie jaunu risinājumu piedāvājuma mūsu klientiem un darba procesu efektivizācijas. Pateicoties kopīgam komandas darbam, esam sasnieguši labākos rezultātus pēdējo piecu gadu laikā. Mūsu klienti augstu novērtē sniegto pakalpojumu kvalitāti un īpašo attieksmi. Turpinot šo attīstības vektoru, šogad plānots paplašināties, piedāvājot autorizētā dīlera un pēcpārdošanas servisa pakalpojumus Honda zīmolam. Lai veicinātu uzņēmuma izaugsmi, visu uzmanību koncentrēsim uz inovatīviem risinājumiem strādājot gan ar BMW, gan ar Honda klientiem, nodrošinot plašu pakalpojumu pieejamību un attīstot klientu servisa piedāvājumu maksimālai klientu apmierinātībai.”

Jau ziņots, ka no augusta WESS Select autosalonā, K.Ulmaņa gatvē 123, tiks nodrošināta jaunu un mazlietotu Honda zīmola auto tirdzniecība, kā arī tiks piedāvāts plašs klāsts Honda Power tehnikas produktu - motori, dzinēji, laivas, dārza tehnika u.c. Savukārt pilna autoservisa pakalpojumi tiks nodrošināti gan WESS Select salonā K.Ulmaņa gatvē 123, gan WESS salonā Siguldas šosejā 2. 

WESS Auto Grupa ir viens no lielākajiem auto nozares uzņēmumu tīkliem Latvijā, kas četros auto salonos Rīgā nodrošina autorizētā dīlera un servisa pakalpojumus Japānas auto zīmoliem Toyota (WESS Motors Toyota), Lexus (Lexus Riga Airport) un Honda (WESS Select Honda), kā arī autorizētā servisa pakalpojumus BMW zīmola auto (WESS Select BMW).

WESS Select BMW sniedz autorizēta BMW zīmola servisa pakalpojumus un mazlietotu BMW auto tirdzniecību, nodrošinot visaugstākajiem standartiem atbilstošus servisa pakalpojumus un individuālu pieeju katram klientam.

WESS Select Honda nodrošinās autorizēta autodīlera tirdzniecības un pēcpārdošanas servisa pakalpojumus Honda auto un Honda Power tehnikai, kā arī auto daļu tirdzniecību, auto iegādes finansējuma risinājumu un apdrošināšanas pārdošanu, piedāvājot klientiem visaugstākā līmeņa apkalpošanu.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti