Saeimas degviela – uzņēmuma auto (+ VIDEO) 17

 
iAuto | 20.augusts 2018 8:09

Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja darbinieki īsi pirms vasaras brīvdienām pārsteidza ar diviem apciemojumiem Saeimā. Viņi vēlējās kratīt divus Saeimas deputātus - Artusu Kaimiņu, par kura iespējamajiem likumpārkāpumiem esam raidījumā stāstījuši.

Otrs bija “zaļo zemnieku” deputāts Askolds Kļaviņš. Viņš bijis viens no lielākajiem degvielas kompensāciju saņēmējiem. Taču ir aizdomas, ka par nodokļu maksātāju naudu lieta degviela viņam piederošā uzņēmuma automašīnās.

 
17 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
gunbox 20.augusts 2018 14:14
18 3 Atbildēt

Protams! Kaimiņu jau arī jāpiemin. Kā gan savādāk! Tas, ka visa saeima ņirgājas par cilvēkiem ir normāli? Kaimiņš norāda no tribīnes uz problēmu ar pirkstu - visi zviedz, kā bērnudārzā. Un tagad Kaimiņš ir tiešais ļaunuma nodarītājs visai Latvijai. Malači iAuto. Esat uzpirkti?

6810 20.augusts 2018 14:13
16 2 Atbildēt

Jābeidz vienreiz tās kompensācijas!Ja cilvēks stājas darbā,tad viņš zin cik pelnīs un cik tērēs.Ja nav izdevīgi,tad meklē vietu kur citur.Visi tā var un dara,tikai nabaga tautas kalpiem Jēkaba ielā gribas dzīvot no pabalstiem kā mazturīgajiem un bezdarbniekiem!!!

nu ja... 20.augusts 2018 13:59
15 0 Atbildēt

... vai kāds tagad nevainīgais... IDIOTI,tad kāpēc mums jāpērk degviela vai biļete dodoties uz darbu ar savu vai sabiedrisko transportu,bet šie Valsts un Nodokļu maksātāju naudas izšķērdētāji tik dzīvo zaļi līdz kāds durvīs neiežmiedz asti vai arī kādam netika lieks kumoss no nozagtās naudas???

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti