Rīgas Tehniskās apskates nakts – pasākums visai ģimenei! 2

 

Foto: Publicitātes attēls

CSDD | 23.augusts 2018 10:45

Svētdien, 26.augustā, Rīgā, Antenas ielā 2, no plkst. 12.00 līdz 24.00 notiks Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) organizētais pasākums "Tehniskās apskates nakts", kura laikā paredzēta ne tikai bezmaksas automobiļu diagnostika, bet arī dažādas izglītojoši – izklaidējošas aktivitātes ģimenēm un bērniem.

"Tehniskās apskates naktī" Rīgas Motormuzejs būs parūpējies par aktivitātēm gan lielajiem, gan mazajiem. Katru stundu būs iespēja piedalīties trases automodelisma sacensībās miniatūrajā Biķernieku rallijkrosa trasē un, uzstādot stundas ātrāko apļa laiku, saņemt ielūgumu divām personām uz Rīgas Motormuzeju un īpašu suvenīru. Paši mazākie pasākuma dalībnieki varēs izkrāsot paši savus retro automobīļus un iemēģinās veiklību automašīnu stāvlaukumā, pēc iespējas ātrākā laikā pārvietojot automobiļus.

Pirmoreiz "Tehniskās apskates naktī" ar izglītojošām aktivitātēm piedalīsies Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests, kas ļaus pasākuma apmeklētājiem iejusties ugunsdzēsēja un glābēja ādā, kā arī noskaidrot, kā jārīkojas, ja noticis ceļu satiksmes negadījums.

Ikvienam interesentam būs iespēja drošos apstākļos uz "savas ādas" pārliecināties par drošības jostu lietošanas nepieciešamību, kā arī apreibinošo vielu negatīvo ietekmi uz cilvēka reakcijas un koordinācijas spējām aktivitātēs Opā kāp ārā un Reibuma brilles.

Vienlaikus ar auto diagnostiku, pasākuma apmeklētāji varēs iepazīties ar CSDD kampaņas "Mēs par drošu auto!" ceļojošo foto izstādi "Baisā realitāte uz ceļa", kas vienaldzīgu neatstāj nevienu. Saplēstas riepas un pilnībā nodiluši protektori, izrūsējuši caurumi auto virsbūvē un detaļās, ar koka tapām aizdarinātas bākas – tā ir realitāte, kas ik dienu paveras tehniskajā apskatē, kā arī uz ceļiem veiktajās automobiļu kontrolēs.

CSDD atgādina, ka iepriekšēja pierakstīšanās uz Rīgas "Tehniskās apskates nakts" pasākumu nav paredzēta, un automašīnu plūsma tiks regulēta ar rindu sistēmas tablo palīdzību.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
KonkPadome 23.augusts 2018 17:45
2 0 Atbildēt

Tuvā nākotnē katrs autoserviss to rīkos.

LMT 24.augusts 2018 8:09
1 0 Atbildēt

Visa ģimene varēs jauki pavadīt laiku rindā...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti