Opel Vivaro bagāžniekā atrod 10 vjetnamiešus 10

 

Foto: Ilustratīvs attēls

Nozare.lv | 19.septembris 2018 18:03

Valsts robežsardzes darbinieki otrdien aizturējuši kādu Lietuvas pilsoni, kura vadītās automašīnas bagāžas nodalījumā tika atrasti desmit Vjetnamas pilsoņi, kuri Latvijā uzturējās nelikumīgi, aģentūrai LETA pavēstīja Valsts robežsardzes pārstāve Kristīne Pētersone.

Valsts robežsardzes amatpersonas otrdien uz autoceļa Rēzekne-Jēkabpils apturēja kādu Lietuvā reģistrētu automašīnu. Apskates laikā "Opel Vivaro" bagāžas nodalījumā tika konstatēti desmit Vjetnamas pilsoņi, kuri Latvijā uzturas nelikumīgi.

Vjetnamas pilsoņi tika aizturēti Imigrācijas likuma kārtībā un ievietoti Aizturēto ārzemnieku izmitināšanas centrā "Daugavpils".

Saistībā ar Vjetnamas pilsoņu nodrošināšanu ar iespēju nelikumīgi uzturēties Latvijā robežsargi aizturēja arī automašīnas vadītāju - 1972.gadā dzimušu Lietuvas pilsoni.

Par apzinātu personu nodrošināšanu ar iespēju nelikumīgi uzturēties Latvijā pret Lietuvas pilsoni sākts kriminālprocess. 1972.gadā dzimušais vīrietis aizturēts un ievietots Valsts policijas Īslaicīgas aizturēšanas vietā.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 19.septembris 2018 21:24
5 4 Atbildēt

Vai ir iespējams visus muslimus samainīt pret vjetnamiešiem?

dArtanjans 19.septembris 2018 21:25
1 1 Atbildēt

Žirgagalvu nošaut,šķībacainos atdot Ļietuvai,lai liek,kur grib.Nakuj no \Latvijas,mums tossūdus nevajag.

dArtanjans 19.septembris 2018 21:29
5 0 Atbildēt

tai valstij,kas savāks viencexperc,bonusā došu 20 eritrejiešus un baru ar citiem čurbaniem un dvieļugalvām(mans biznesa prodzekts)

viencexperc 19.septembris 2018 21:59
3 2 Atbildēt

Tādu valstu būs ap 200, kas gribēs mani savākt.

Tāpēc es sapratu tavu domugājienu, ka līdz ar mani gribi piedāvāt lielu baru čurbanu un eritriešu, lai citas valstis sāktu apdomāt - vai plusi, ko iegūs no manis būs līdzvērtīgi tiem mīnusiem, kurus piedāvā klāt.

GTD2 20.septembris 2018 7:56
0 0 Atbildēt

foto gan rādiits, ka auto rav reģistrēts Lietuvā. Ja bilde nav īsta tad ietektu nelikt vispār tādu, savādāk arī pašam rakstam zūd ticamības moments. Te pastāvīgie lasītāji zin kāds izskatās opel vivaro

iAutolv 20.septembris 2018 8:25
0 0 Atbildēt

Tieši tādiem nolūkiem liek parakstu Ilustratīvs attēls

GTD2 20.septembris 2018 12:55
1 0 Atbildēt

Ietekims nākamreiz ielikt skaistu vjetnamiešu meiteni, ja tādas ir, nevis kaut kadu garlaicīgu bussu

v 20.septembris 2018 20:16
0 0 Atbildēt

Vai to arī jāmācās, ka mašīnu iedzen putekļainā pļavā, kaut arī ir daudz vietu uz asfaltētā laukuma.

felix65 21.septembris 2018 7:43
1 0 Atbildēt

Vienkārši tāda komplektācija ar vjetnamiešiem bagāžniekā. Ļoti noderīgi, ja ir kas pastumj, kad iebuksē.

6810 21.septembris 2018 16:15
0 0 Atbildēt

Ja Latvija nelegāļus nekavējoties atgrieztu izcelsmes valstī,te visi ietu Latvijai ar līkumu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti