Ir jāņem vērā, ka Rīgas lidostā ir akūts auto stāvvietu trūkums (+ FOTO) 21

 

Foto: iAuto.lv

iAuto | 24.oktobris 2018 12:23

Rīgas lidostas stāvlaukumos brīvu vietu vairs gandrīz nav un automašīnas jau sāk izvietot darbinieku stāvvietās.

Aculiecinieks ziņo, ka Rīgas lidostas stāvlaukumi ir "pilni līdz malām". Automašīnu ir tik daudz, ka tās vairs nav kur izvietot. Aizņemtas arī privātās stāvvietas un nākas izmantot stāvvietas, kas rezervētas darbiniekiem. Nav saprotams, kas sastrēgumu izraisījis (skolēnu brīvlaiks),  taču šāda tendence novērojama jau vairāk nekā divas nedēļas. Arī pēdejie 2 mēneši esot bijuši ļoti pilni.

Tiem klientiem, kas izlēmuši lidostā ierasties ar savu automašīnu un atstāt to glabāšanā, būtu jāierodas laicīgi, lai paspētu atrast brīvu vietu, kur to novietot. Tādas it kā esot P3 stāvlaukumā, no kurienes klienti tiek vesti ar busiņu. 

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

 
21 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
kukainis 24.oktobris 2018 12:30
14 3 Atbildēt

Te labi iederētos arī Lidostas pārstāvja komentārs, ja kādam interesētu ievērot normālus žurnālistikas principus, nevis tikai radīt ažiotāžu.

koNe 24.oktobris 2018 13:47
8 2 Atbildēt

"Tādas it kā esot P3 stāvlaukumā"

Trakāk nekā Delfi.lv un Tvnet.lv kopā ņemot ar žurnālistikas kvalitāti

Tad ir vai nav tā stāvvietas tajā P3?

kasinsh79 24.oktobris 2018 12:38
4 3 Atbildēt

Es parasti izlidoju agri. Ierodoties ar auto P3 stāvvietā, redzu uzrakstu, ka "brīvu vietu nav". Nedaudz stresā braucu vien iekšā stāvvietā, kur kāda brīva vieta tomēr IR gan un tad ašā solī kātoju uz termināli, veselīgi un visai ātri.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 20

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti