“Aldaris” saņēmis pirmos īpaši aprīkotos automobiļus (+ FOTO) 4

 

Foto: Publicitātes attēls

Aldaris | 6.decembris 2018 11:17

AS “Aldaris” ir saņēmis pirmos 11 no kopumā 67 jaunajiem transportlīdzekļiem, kas ir aprīkoti ar vadītāja izelpas pārbaudes sistēmu.

Automašīnas tika iegādātas vienā no pēdējo gadu Baltijā lielākajiem autoparka līzinga darījumiem un tiks izmantotas uzņēmuma darbinieku darba pienākumu pildīšanas nolūkos visā Latvijā.

“Mēs turpinām modernizēt un pilnveidot visas iekārtas un procesus uzņēmumā, meklējot atbildīgus un ilgtspējīgus risinājumus. Ātra, droša un ērta darbinieku pārvietošanās ir ļoti būtiska veiksmīgai uzņēmuma darbībai, jaunās Ford automašīnas pilnā mērā apmierina šo vajadzību. Cik zinām, “Aldaris” ir pirmais uzņēmums alus un bezalkoholisko dzērienu ražošanas nozarē Latvijā, kas savā autoparkā ievieš sistēmu, kas ļauj automašīnu iedarbināt tikai pēc izelpas testa veikšanas. Vēlamies rādīt piemēru un iedrošināt arī citas kompānijas izmantot jaunākās tehnoloģijas, lai uzlabotu drošību uz ceļiem. Viens no “Carlsberg” grupas un “Aldaris” kopīgiem mērķiem ir aprīkot visus uzņēmuma transportlīdzekļus ar vadītāja izelpas kontroles ierīcēm, un esam gandarīti kļūt par līderiem Baltijā šajā jomā,” norāda AS “Aldaris” valdes locekle Sigita Ozola.

Jau ziņots, ka SEB bankas Latvijā, Lietuvā un Igaunijā 2017. gada novembrī piešķīra 4,3 miljonus eiro starptautiskajam koncernam “Carlsberg”, kuru Latvijā pārstāv “Aldaris”, lai finansētu “Carlsberg” grupas autoparka modernizēšanu Baltijas valstīs.  Šis ir viens no Baltijā lielākajiem autoparka līzinga darījumiem pēdējo gadu laikā. Kopumā “Carlsberg” grupa Baltijā līzingā iegādāsies 257 Ford markas automašīnas – 67 no tām tiks izmantotas Latvijā, 67 – Igaunijā un 123 auto – Lietuvā, un tās visas būs aprīkotas ar vadītāja izelpas pārbaudes sistēmu. Tās līdz 2020. gada beigām piegādās uzņēmums “Inchcape Motors”. Pašlaik tika piegādātas piecas Ford Fiesta, piecas Ford Connect un viena Ford Focus automašīnas.  

 
Visi komentāri
 
felix65 6.decembris 2018 14:30
1 0 Atbildēt

Nu ja. Kāpēc gan ne. Alu tur vairs neražo un tāpēc nevar sanākt tādi gļuki kā ceļu policistie, ka nākas pārbaudīt vadītāju, kurš tikko stiklus appūtis.

as 6.decembris 2018 15:09
2 0 Atbildēt

Laba pretaizdzīšanas sistēma - nedomāju, ka zaglis aizdomāsies par šāda veida imobilaizera eamību un tā apiešanas algoritmu!

Bet visādi citādi var palūgt preču saņēmējam veikalam, kurā notika preču prezentācija, iepūst trubā, lai piegādes šoferis var braukt uz nākošo točku prezentēt

Bradypus 6.decembris 2018 16:12
0 1 Atbildēt

Kā šis ir pasargāts no dzēruma viltošanas, ja negribas strādāt un pēc tam vainu noveļot uz ierīces "false positive". Vai tā paša sākotnējās versijas - kāda ir procedūra, ja ierīce uzrāda reibumu un neļauj braukt cilvēkam, kas ir skaidrā?

felix65 6.decembris 2018 18:54
1 0 Atbildēt

Ja negribas strādāt? Uz dzelzceļa, tiklīdz tev parāda vispār kaut ko, tu lido laukā automātiski.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 19

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti