Motociklists ietriecas bērnu ratiņos, smagi savainojot zīdaini un pats ejot bojā 33

 
Nozare.lv | 25.septembris 2014 10:00

Pagājušajā diennaktī kāds motociklists ietriecās bērnu ratiņos, smagi savainojot zīdaini un pats ejot bojā, LETA uzzināja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Kopumā pagājušajā nedēļā uz Latvijas autoceļiem gājuši bojā trīs cilvēki.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūra LETA uzzināja, ka Rīgā, Stirnu ielā, 1975.gadā dzimis vīrietis, vadot motociklu BMW, pagaidām nenoskaidrotos apstākļos uzbrauca uz ietves, kur sadūrās ar bērnu ratiņiem un, turpinot kustību, ietriecās nožogojumā. Ceļu satiksmes negadījuma vietā no gūtajām traumām nomira motocikla vadītājs, savukārt 2014.gadā dzimušais bērns ar smagām traumām nogādāts slimnīcā reanimācijas nodaļā.

Jelgavā, Rīgas ielā, 1959.gadā dzimis vīrietis, vadot kravas automašīnu "Volvo FM", pēc riepas uzsprāgšanas netika galā ar transportlīdzekļa vadību, nobrauca no ceļa un ietriecās vairākos kokos. Autovadītājs no gūtajām traumām notikuma vietā nomira.

Apes novada Gaujienas pagastā 1972.gadā dzimis vīrietis ar motociklu nobrauca no ceļa braucamās daļas un ietriecās kokā. No gūtajām traumām motocikla vadītājs notikuma vietā nomira.

Aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 67 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši deviņi cilvēki un trīs cilvēki gājuši bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 28 avārijas, kurās cietuši astoņi cilvēki un viens cilvēks gājis bojā.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī aizturējuši sešus autovadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. Rīgas reģionā aizturēts viens iereibis autovadītājs.

 
33 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Edgars_Dzerins 25.septembris 2014 11:18
9 4 Atbildēt

Vēl viena lieta, par kuru gadiem cilāju! 1000 cc motociklu vieta ir trasē! Starp citu, iepriekšējā rakstā policijas notriekto motociklistu es pats aizdzinu uz Biķerniekiem mācīties braukt. Taču Latvijā nav nevienas drošas trases. CSDD atrodas miljoni motormuzeja remontam, kaut daudz svarīgāk bija izcirst kokus un novākt betona sienas no trases malas. Tad jaudīgu spēkratu īpašnieki izskrienas pa trasi, bet uz ielas brauc kā visi.

Otra lieta - kāpēc nepieņem likumu, ka pēc GPS neviens transportlīdzeklis nedrīkst braukt ātrāk kā dotajā vietā atļauj ceļa zīmes. Tas neko nemaksā. Piemēr Nissan GTR Japānā pēc GPS atveras tikai trasēs. Vai kāpēc neuzlikt visiem auto un motocikliem ierobežotājus 100 km/h kā autobusiem un kravas auto! Es atbalstu šādu risinājumu!

Edgars_Dzerins 25.septembris 2014 11:02
9 2 Atbildēt

1k, es esmu par ceļu satiksmes noteikumu ievērošanu! Es pats gan ar auto, gan ar motociklu braucu ar kruīzkontroli, nepārsniedzot ātrumu. Man nav neviena soda punkta.

2k, tajā rakstā bija minēts, ka policija fabricē lietas par bēgšanu no policijas. Parādi man vietu, kur es aizstāvu ātruma pārsniegšanu.

3k. man pie daudzstāvu mājas ir dzīvojamā zona. Tur regulāri stāv ielas galā ceļu policisti. Vienmēr viens un tas pats: vienu aptur, pusstundu raksta protokolu. Katrs otrais iesēžas uz minūti policijas auto, otrs policists it kā izkāpj uzpīpēt. Pēc pusminūtes pārkāpējs ar dokumentiem jau skrien uz auto un lido tālāk. Mēs visi labi zinām, kas notika pa vidu! Un tad, kad ceļu policija godprātīgi pildīs savus pienākumus, tad pārkāpēju skaits maksimāli samazināsies!

Edgars_Dzerins 25.septembris 2014 12:26
6 1 Atbildēt

Tikko noskaidroju, ka tas motocikls bija GS sērijas enduro motocikls. Turklāt tas bija demo motocikls, iedots izmēģinājumiem.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 7

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti