Noskaidroti „Latvijas Gada motocikls 2017” uzvarētāji

 

Foto: Publicitātes attēls

Arnis Blodons | 21.jūnijs 2017 15:53

Noslēdzies ikgadējais žurnālistu un moto speciālistu balsojums. Noskaidroti „Latvijas Gada motocikls 2017” laureāti. Balsojumā bija pārstāvēti 14 2017. gada spēkrati no BMW, Harley Davidson, Yamaha, KTM, Can Am, Honda, Mash, Royal Enfield un SWM.

Balsošanas rezultāti kategorijās:
“Latvijas gada motocikls 2017”:
1. vieta - YAMAHA Tracer 700
2. vieta - KTM 1290 Adventure S
3. vieta - BMW R 1200 GS

Tautas balsojums:
1. vieta - HONDA REBEL 500
2. vieta - BMW R NINET SCRAMBLER
3. vieta - MASH TT40

Arnis Blodons, “Latvijas Gada Motocikls 2017” organizētājs: “Šogad izstādē apskatāmi motocikli katrs no savas nišas, tāpēc arī konkursā “Latvijas gada motocikls 2017” varēja balsot par sev tīkamāko, neizdalot tos pēc kāda noteikta segmenta, kā tas bija citus gadus. Šogad konkursa “Latvijas Gada Motocikls” žūrija nav mainījusies. Uzskatu, ka mūsu speciālisti ir pietiekoši profesionāli un ļoti veiksmīgi tiek galā ar uzdevumu izvērtēt konkursa laureātus. Pirmās vietas ieguvējs Yamaha Tracer 700 atspoguļo saprātīgu balansu starp cenu, kvalitāti un praktisku pielietojumu. Ir pārvarēts “Rolls Royce” sindroms - jo dārgāk, jo labāk. Lai arī otrā un trešā vieta tikai ar viena , divu punktu starpību atpaliek, apliecinot modes un pirkšanas paradumu tendenci Latvijā.”

Oskars Irbītis, “Latvijas gada motocikls 2017” padomes priekšsēdētajs:
“Šī gada konkurss bija liels izaicinājums žūrijai – tik dažādi motocikli, dažādiem ceļiem un auditorijai. Žūrijai nebija viegli tos izvērtēt, par ko liecina arī balsojuma rezultāti. Nebija viena izteikta līdera un rezultāti mainījās ar katru nākamo balsotāju gan žūrijas balsojumā, gan tautas balsojumā. Šogad tauta izvēlas retrostila motociklus, bet žūrija vairāk skatās uz tehnoloģiskākiem braucamrīkiem. 2017 gadā mēs ieraudzījām, cik dažāds ir moto tirgus arī tādā nelielā valstī kā Latvija. Gada uzvarētājs noteikti atbilst Latvijas situācijai – gan cenas, gan iespēju ziņā. Man ir patiess prieks par žūrijas profesionālo darbu un vērtējuma pamatotību.”

“Esam patiesi gandarīti sadarboties ar „Latvijas Gada Motocikls” komandu, jo t/c “Mols” apmeklētāji ir atzinīgi novērtējuši iespēju apskatīt “dzīvajā” visus jaunākos motociklu modeļus vienuviet! Titula pasniegšana kļuvusi par vienu no vasaras gaidītākajiem notikumiem gan pasākuma dalībniekiem, gan arī tirdzniecības centra apmeklētājiem. Arī šogad konkursa uzvarētājam – YAMAHA Tracer 700 – tika pasniegta īpašā tirdzniecības centra “Mols” ceļojošā balva „Latvijas Gada Motocikls”, kuru veidojis latviešu juveliermākslinieks Oļegs Auzers,” par „Latvijas Gada motocikls 2017” konkursu stāsta t/c „Mols” vadītāja Irīna Toropova.

Pagājušajā, 2016. Gadā, pēc žūrijas balsojuma galveno balvu “t/c Mols Latvijas Gada motocikls 2016” saņēma Honda CRF 1000 Africa Twin , 2.vieta Yamaha XSR 900, 3.vieta BMW R1200RS.
Tautas balsojumā uzvarēja HONDA CRF 100 Africa Twin.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti