Pekinas auto izstādē Kia iepazīstina ar jauno K4 konceptu 1

 

Foto: Publicitātes foto

BPS | 24.aprīlis 2014 13:27

Kia Motors Corporation Pekinas starptautiskās auto izstādes ietvaros pasaulei pirmo reizi prezentē savu jaunāko koncepta modeli – K4 sedanu.

Izstrādāts ņemot vērā klientu vēlmes Ķīnā, vidējās klases K4 sedans demonstrē vienkāršu, bet vienlaikus atšķirīgu un cēlu virsbūves dizainu, savukārt salons, kas ir ietilpīgākais savā klasē, aprīkots ar vairākām augstākās tehnoloģijas ierīcēm klientu ērtību nodrošināšanai un drošībai.

K4 koncepta kopējais garums ir 4,72 metri, un tas aprīkots ar spēcīgo Kia 1.6 litru Turbo GDI dzinēju (šis dzinējs pircējiem Ķīnā būs pieejams pirmo reizi) kombinācijā ar 7 pārnesumu divsajūgu transmisiju (DCT), kas nodrošina ātru un vienmērīgu ātrumu pārslēgšanu.

K4 ir ievērojama salona ietilpība un plašums gan vadītājam, gan pasažieriem, kas iegūta pateicoties lieliskajam plānojumam un vidējās klases automobilim neraksturīgi garajai riteņu garenbāzei (2700 mm). Klasē lielāko ietilpību atbalsta vairākas klasē vadošās augstākās tehnoloģijas ierīces klientu ērtībām un drošībai.

Runājot par drošību, K4 aprīkots ar sešiem drošības spilveniem, ESP (elektroniskās stabilitātes programma) un atpakaļskata kameru. Kia inženieri, plānojot K4 struktūru un dizainu, kā arī izvēloties aktīvās un pasīvās drošības sistēmas, kā mērķi izvirzījuši sasniegt augstāko vērtējumu – 5 zvaigznes – C-NCAP neatkarīgajos drošības testos.

Kia jau tradicionāli apskatei turpina piedāvāt koncepta modeļus, kuri ir ļoti līdzīgi nākotnes sērijveida modeļiem. Plānots, ka sērijveida ražošanas K4 sedans Ķīnā pārdošanā varētu nonākt 2014. gada otrajā pusē. Kia jaunākā modeļa mērķauditorija būs uz ģimeni orientēti klienti vecumā no 30 – 40 gadiem.

“Jau no paša sākuma, radot K4 konceptu, kā prioritāte tika izvirzīta Ķīnas klientu vajadzības un vēlmes. Tagad mēs esam pārliecināti, ka koncepta K4 sērijveida ražošanas vidējās klases K4 ģimenes sedana modeļa versija Ķīnā uzstādīs jaunus standartus savā klasē,” komentēja Sons Nams Lī (Soon-Nam Lee), Vice President of Kia Motors Corporation Aizjūras Mārketinga grupas viceprezidents.

 
Visi komentāri
 
LMT 24.aprīlis 2014 13:54
0 0 Atbildēt

"Kia jaunākā modeļa mērķauditorija būs uz ģimeni orientēti klienti vecumā no 30 – 40 gadiem." Kā tad ar fagotiem un nabagvāģu cienītājiem?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti