"Bentley" plāno atjaunot modeļus "Brooklands" un "Azure"

 

Foto: Publicitātes foto

iAutolv | 28.jūlijs 2014 12:13

Britu kompānija "Bentley" plāno atgriezt dzīvē divus savulaik populārus modeļus – kupeju "Brooklands" un kabrioletu "Azure."

Kā prognozē "Autoexpress.co.uk," abi jaunumi visticamāk iegūs "Mulsanne" tehnisko bāzi un mantos no tā 512 ZS jaudīgo 6,75 litru astoņcilindru motoru.

"Bentley" vadītājs Volfgangs Dirhaimers ir pārliecināts, ka kompānijas rīcībā ir pietiekoši inženiertehnisko resursu, lai spētu palielināt modeļu klāstu un atklāj, ka klienti izrāda interesi par "Brooklands" un "Azure," tādēļ viņš neredzot šķēršļus, kādēļ tos neatgriezt tirgū.

Kļuvis zināms, ka "Bentley" plāno nelielu kupeju, kas modeļu piedāvājumā nostāsies pakāpi zemāk par "Continental GT."

"Bentley" kupeja, kas saņems tikai jaudīgus V8 turbo motorus, konkurēs ar "Aston Martin Vantage," "Porsche 911" un "McLaren P13." Citas detaļas par šo projektu netiek atklātas, toties mediju rīcībā ir informācija par vēl vienu "Bentley" jaunumu – krosoveru "Falcon" (iespējams, nosaukums tiks mainīts), ko ražotājs vēlas padarīt par jaudīgāko apvidus automobili pasaulē. "Falcon" tiks iebūvēts W12 turbo motors un par krosovera konkurentiem kļūs "BMW X5," "X6 M" modifikācijas, "Porsche Cayenne Turbo S" un "Range Rover Sport SVR."

Foto: Publicitātes foto

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

Latvija/Lietuva 20.04.2024 - vai mūsējiem izdosies konkurēt ar šādām degvielas cenām? (+ FOTO) 49

Autovadītājs piefiksējis degvielas cenas vienā un tajā pašā dienā Latvijā un Lietuvā. Cenu starpība 23 un 24 centu apmērā par dīzeļdegvielu un benzīnu liek apšaubīt mūsu konkurētspēju un lozungus par atpalicības samazināšanu no kaimiņiem. Lasīt vairāk

 

Bricis: Bīstamība uz ceļiem saglabāsies līdz otrdienas rītam (+ VIDEO) 3

Bīstamība saglabājas ne tikai šodien, bet vēl līdz rītdienas rītam. Rīt pēcpusdienā temperatūra visā Latvijā pakāpsies virs nulles, ilgstošie nokrišņi beigsies, intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja LTV laika ziņu redaktors Toms Bricis. Lasīt vairāk

 

Uzvaras visur, kur iespējams - Verstapens dominē Ķīnas Gran Prix

"Red Bull" pilots Makss Verstapens svētdien izcīnīja uzvaru Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas piektā posma - Ķīnas "Grand Prix" - pamatsacensībās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti