"Volkswagen" iezīmē "Transporter" nākotni (+ foto) 2

 

Foto: Autobild.de

iAuto | 23.septembris 2014 12:18

Komerctransportlīdzekļu izstādē Hanoverē "Volkswagen" prezentējis konceptuālu pikapu "Tristar," kas iezīmē nākotnes dizaina līniju "Transporter" saimes modeļiem.

Foto: Autobild.de

"Tristar" pikapa garums ir 4,78m, platums 2,32 m, bet augstums – 2,07 m. Konceptam ir īsā riteņu bāze, pagarināta kabīne ar transformējamu salonu un pastāvīgā pilnpiedziņa ar bloķējošo diferenciāli aizmugures asī. Automobilis komplektēts ar rupja protektora apvidus riepām, bet tā klīrenss palielināts par 30 mm.

Foto: Autobild.de

Zem kravas kastes grīdas atrodas no putekļiem un mitruma pasargāts nodalījums, kurā var uzglabāt sīkākus priekšmetus vai darba instrumentus. Vajadzības gadījumā šo nodalījumu var izvilkt uz aizmuguri līdz pat vairāku metru garumam. Vēl viena „slēptuve” ierīkota zem dubultās kabīnes grīdas.

Foto: Autobild.de

Pikapa salons komplektēts ar 20 collu planšetdatoru, multimediju sistēmu un kafijas automātu, bet vadītāja un pasažiera sēdekļi regulējami dažādās pozās un var apgriezties ap savu asi.

Foto: Autobild.de

Motortelpā iebūvēts divlitru turbo dīzelis, kas attīsta 204 ZS jaudu un 450 Nm griezes momentu un darbojas kombinācijā ar septiņu pakāpju DSG pārnesumkārbu. Šāds komplekts pikapam nodrošina maksimālo ātrumu 185 km/h, bet paātrinājumam līdz 100 km/h vajadzēs 10 sekundes.

Foto: Autobild.de

"Volkswagen T6" sērijveida modelis ar "Tristar" pikapa vizuālajiem vaibstiem tiks parādīts 2015.gada Ženēvas autoizstādē, bet kafijas automāta tā salonā visticamāk nebūs.

Foto: Autobild.de

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Vērotājs 24.septembris 2014 21:55
2 1 Atbildēt

Man šāds auto noderētu.:)

Muitnieks 25.septembris 2014 11:16
1 0 Atbildēt

Ak tu kontrabandists, pieķēru tevi!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 9

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti