Jauns dizains un tehnoloģijas "Honda" "Civic" modeļu klāstā debitēs Parīzē (+ foto)

 

Foto: Publicitātes foto

Honda Baltic | 25.septembris 2014 10:30

Pirms Mondial de l’Automobile2014 izstādes Parīzē kompānija Honda publicējusi attēlus un informāciju par vairākiem uzlabojumiem 2015.gada Civic modeļu klāstā, kā arī par jaunā "Civic" sporta modeļa debiju.

Gan "Civic", gan "Civic" "Tourer" modeļi ieguvuši jaunu auto priekšējās daļas ārējo dizainu, nodrošinot automobilim jaunu sportisku izskatu, ko raksturo jauni lukturi ar integrētu dienas gaismu un jauns, elegants priekšējais buferis. "Civic" hečbeku raksturo arī jauns aizmugurējais buferis, sānu sliekšņi, aizmugurējais spoilers ar melnu apdari un aizmugurējie LED kombinētie lukturi.

2015. gada modeļiem bez šiem augstākās klases uzlabojumiem automobiļa ārpusē veikti uzlabojumi arī automobiļa iekšpusē: jauns sēdekļu audums un izšuvums uz galvas balstiem, jauna durvju apdare ar hromētiem durvju rokturiem un vadības panelis ar pulētu, melnu apdari.

Šie estētiskie uzlabojumi lieliski apvienoti ar šajā auto klasē vadošo interjera ietilpību. "Civic" modeļa 477 litru and "Civic" "Tourer" automobiļa 624 litru bagāžas nodalījuma ietilpība saglabā vadošās pozīcijas savā segmentā.

2015. gada "Civic" modeļos pirmoreiz tiks ieviesta arī jaunā "Honda Connect Plus" automobilī ierīkotā audio un informācijas sistēma. "Honda Connect" sistēma piedāvā ērtības un savienojumus, atrodoties uz ceļa, tostarp šādas galvenās funkcijas: AM/FM, digitālo audio apraidi un interneta radio, Bluetooth savienojumu, interneta pārlūkošanu, satelītu navigāciju un atpakaļskata kameru .

Šīs sistēmas pamatā ir Android operētājsistēma (darbojas Android 4.0.4), izmantojot jau zināmo viedtālruņa matricas savilkšanas, pavilkšanas un pieskāriena funkciju, lai nodrošinātu piekļuvi šīm funkcijām septiņu collu ekrānā.

Foto: Publicitātes foto

Jaunais "Civic" sporta modelis

Eiropai paredzēto "Civic" automobiļu klāsts ir papildināts ar jauna modeļa – jaunās Civic sporta automašīnas – ieviešanu. Šī modeļa pamatā ir "Civic" hečbeks. To darbina 1,6 litru 120 ZS dīzeļdzinējs, bet virsbūvi raksturo saskaņotas krāsas aizmugurējais spoileris un 17 collu lietie diski, kas ir unikāla iezīme sporta automobilim. Bez tam "Civic" sporta automobilis atgādina īpašo gaidāmā Type R automobiļa dizainu ar jaunu priekšējo buferi, ko raksturo zemāks dekoratīvais režģis un melns salona jumta oderējums.

Foto: Publicitātes foto

Visos kompānijas Honda 2015. gada modeļos lielisks papildinājums būs standarta piedāvājumā iekļautā uzņēmumā Honda izveidotā City- Brake Active (CTBA) sistēma. Šajā sistēmā, kas izveidota ar nolūku novērst un mazināt negadījumu skaitu, kas notiek, barucot ar nelielu ātrumu, ceļa skenēšanai tiek izmantota radaru tehnoloģija, kas, konstatējot sadursmes risku, nodrošina automātisku bremzēšanu. Sistēma ir izveidota tā, lai darbotos, braucot ar ātrumu zem 30 km/h.

Kompānijas Honda preses konference notiks Parīzē ceturtdien, 2014. gada 2.oktobrī,plkst. 16.45 pēc Centrāleiropas laika Automobiļu izstādes 3.zālē.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti