"Volkswagen Polo GTI" maksās 22 275 eiro (+ foto) 5

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 14.oktobris 2014 12:09

"Volkswagen" nosaucis sportiskā mazauto "Polo GTI" cenas – komplektā ar manuālo pārnesumkārbu tas maksās 22 275 eiro, bet kombinācijā ar dubultā sajūga automātisko transmisiju – 23 750 eiro.

Foto: Publicitātes foto

Kopš pagājušās nedēļas uzsākta pasūtījumu pieņemšana "Polo GTI" iegādei – "Golf GTI" mazais brālis klientiem tiks piedāvāts līdzīgā vizuālā noformējumā: oriģināli buferi un radiatora reste, platas sliekšņu uzlikas, aizmugures spoileris un sporta sēdekļi ar rūtoto musturu un sarkano diegu nošuvumu.

Foto: Publicitātes foto

Komplektā arī miglas lukturi, 17 collu riteņi un sporta piekare. Par papildu maksu klients var pasūtīt "Sport Select" piekari ar elektroniski regulējamiem amortizatoriem un "Sport Performance Kit" paketi, kas nospiežot pogu ļaus iestatīt piekares, stūres un ātrumkārbas darbību vēl veiklākam braucienam. "Polo GTI" aprīkojumu var uzlabot ar LED galvenajiem lukturiem vai izvēloties kādu no trim radio-CD vai radio-CD-navigācijas iekārtām.

Foto: Publicitātes foto

Zem "Polo GTI" motora pārsega atrodas 1,8 litru benzīna motors, kas ir par 12 ZS jaudīgāks nekā iepriekšējās paaudzes agregāts un tagad attīsta 192 ZS (320 Nm),patērējot 5,6 litrus kombinācijā ar manuālo pārnesumkārbu un 6,0 litrus tandēmā ar divsajūgu kārbu. No vietas līdz 100 km/h "Polo GTI" paātrinās 6,7 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 236 km/h. 

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
LMT 14.oktobris 2014 13:01
5 1 Atbildēt

Nu tie beņķi reāli labi izdevušies :)

umk 14.oktobris 2014 16:29
2 6 Atbildēt

VW jau sen vairs nav tautas auto.

VWfans 14.oktobris 2014 18:15
2 3 Atbildēt

Es labāk pirktu jauno Renault-Twingo 0,9 Turbo maksimālajā komplektācijā par 12 tūkst.EUR.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti