Vācijas kvalitātes ziņojumā Peugeot 508 ieņem pirmo vietu 16

 

Foto: Publicitātes attēls

Peugeot Baltic | 19.oktobris 2014 11:02

Vācijas Tehniskās apskates biedrība (GTÜ) viena līdz trīs gadus vecu automobiļu vidū kā kvalitatīvāko vidējās klases automobili novērtējusi Peugeot 508.

GTÜ ziņojums veidots, balstoties uz datiem par gandrīz četriem miljoniem tehniskajām apskatēm, kas Vācijā veiktas 240 modeļiem. Automobiļi sarindoti atbilstoši tehnisko apskašu rezultātiem – tika novērtēti gan automobiļiem radušies tehniskie defekti, gan trūkumi.

Foto: Publicitātes attēls

Izvērtējot vidējās klases spēkratu rezultātus, GTÜ par kvalitatīvāko atzinusi Peugeot 508, kas apsteidzis Škoda Superb un Mercedes C klasi.

Kā jau vēstīts, pirmais Peugeot 508 modelis tika izlaists 2011. gadā. Parīzē notiekošajā auto izstādē Peugeot prezentēja arī atjaunināto 508, kas Latvijā tiek pārdots kopš šīs nedēļas. Modeļa bāzes cenas ir zemākas nekā priekštečiem un sākas no 18 950 eiro.

 
16 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
OptimusPrime 19.oktobris 2014 16:12
15 5 Atbildēt

Daudzi neticēs, daudzi kritizēs, citi teiks ka franču mašīnas principā ir nelietojamas, BET fakts ir tāds ka šis modelis tik tiešām izceļas ar ļoti mazu defektu skaitu.

kasinsh79 19.oktobris 2014 18:06
9 1 Atbildēt

Esmu viens no skeptiķiem, bet saprotu - tie ir stereotipi, kuri būtu jālauž. Redzēts pats auto arī dzīvajā - super:)

iAuto 19.oktobris 2014 14:25
3 2 Atbildēt

Nē, no kurienes Tev info?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 8

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti