"Dartz Black Shark" piecos eksemplāros (+ foto) 3

 

Foto: Dartz

iAuto | 20.oktobris 2014 8:22

Kļuvis zināms, ka Latvijas kompānija "Dartz" savu jaunāko modeli "Black Shark" izgatavos piecu eksemplāru lielā sērijā. Vēl viena automašīna tiks uzbūvēta pēc kāda Londonas biznesmeņa īpaša pasūtījuma.

"Dartz" savu jaunāko modeli nosaucis par „visīstāko XXI gadsimta spiegu automobili.” Drošības standartu B7 kategorijai atbilstošās „Melnās haizivs” pamatā ir "Mercedes" GL 63 AMG apvidus automobilis, ko pārklās ar kevlara un titāna virsbūves paneļiem.

Šāds risinājums pasargās pasažierus no lodēm un magnētiskajām mīnām, bet ar bruņām aizklātais radiators, ko vajadzības gadījumā nosedz, aizverot speciālas žalūzijas, neļaus sabojāt automobiļa tehniku. Zem motora pārsega atrodas "AMG" astoņu cilindru motors ar 557 ZS jaudu, ko "Dartz" gatavs palielināt līdz 1500 zirgspēkiem.

Foto: Dartz

Automašīna būs aprīkota ar elektromagnētiskajiem stikliem, kuru gaismas caurlaišanas spējas regulē no salona pēc pašu ieskatiem, durvju rokturiem, kas „paslēpjas” korpusā pēc durvju aizvēršanas, pirkstu un acs tīklenes skenēšanas sistēmu, kā arī elektrošoka funkciju (kā tā darbojas, "Dartz" neatklāj), kas palīdzēs atkauties no pārāk uzbāzīgiem paparazzi. "Black Shark" komplektācijā ietilpst jaudīga sirēna, prožektori uz jumta, "Vertu" viedtālrunis, kas ļauj pārvaldīt lielāko daļu automašīnas funkciju, apzeltīta ūdenspīpe un mini bāriņš šampanietim.

Pirmais eksemplārs, ko pasūtījis kāds turīgs klients no Londonas, būšot gatavs līdz 2015.gada maijam. Biznesmeņa meitai izgatavos otru eksemplāru ar motora pārsegu, kas izrotāts ar "Swarovski" kristāliem.

Foto: Dartz

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Crankshaft 21.oktobris 2014 7:58
2 0 Atbildēt

Nja, cilvēki, kas tādus pērk, laikam ir ļoooooti lielas "ziepes"

savārījuši - B7 (BR7) klase nozīmē aizsardzību no 7.62 mm

lodēm ar pat cietmetāla serdeni, kas izšautas no "Kalašņikova"

tipa ieroča, no 10m attāluma ... :-))))))))))))))

3ton 20.oktobris 2014 19:48
1 0 Atbildēt

Es gaidu White Shark!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti