"BMW" izgatavo "M4 DTM Champion Edition" (+ foto)

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 21.oktobris 2014 8:17

"BMW" prezentējusi kupejas "M4" īpašo versiju "DTM Edition," kas izgatavota par godu kompānijas pilota Marko Vittmana uzvarai DTM čempionātā.

Foto: Publicitātes foto

"M4" „Čempionu” versijai ir sacīkšu bolīdam līdzīgs krāsojums – baltas krāsas virsbūve ar melnu jumtu, motora pārsegu un aizmugures bagāžnieku, ko šķērso daudzkrāsainas vertikālas līnijas.

Foto: Publicitātes foto

Aizmugures sānu logus grezno uzraksts „WIT,” „DTM Champion 2014” un Vācijas karogs, uz durvīm uzkrāsots 23.numurs ar kuru sportists piedalījās sacīkstēs, bet salons uzlabots ar alkantara apdares sporta stūri, oglekļa šķiedras dekoriem un sliekšņu uzlikām ar čempiona parakstu.

Foto: Publicitātes foto

"M4 DTM Champion Edition" komplektācijā būs 19 collu riteņu diski, radiatora reste oranžā ierāmējumā, oglekļa šķiedras spoguļu korpusi, aizmugures spoileris un difuzors.

Foto: Publicitātes foto

Īpašās versijas motortelpā ir tā pati tehnika, kas standarta modelim – 3,0 litru sešcilindru biturbo agregāts, kas attīsta 431 ZS jaudu (550 Nm) un palīdz kupejai līdz 100 km/h paātrināties 4,1 sekundes laikā. Automašīnas maksimālais ātrums ir 250 km/h, bet komplektā ar "M Driver's Package" (papildaprīkojums) – 280 km/h.

Pavisam tiks izgatavoti 23 "M4 DTM Champion Edition" eksemplāri, cena šobrīd nav zināma.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti