Jaunā Mazda2 iegūst Japānas gada auto titulu

 

Foto: Publicitātes attēls

Inchcape Motors | 26.oktobris 2014 11:39

Jaunā Mazda2 jau otro reizi trīs gadu laikā ieguvusi Japānas vadošā autoražotāja balvu. Līdz ar to jaunās paaudzes Mazda supermini automašīna ir otrais šīs markas auto, kas ieguvis šo kāroto balvu divas reizes trīs gadu laikā pēc tam, kad Mazda CX-5 to ieguva 2012. un 2013.gadā.

Pilnīgi jaunā Mazda2 ir ceturtās paaudzes Mazda, kas aprīkota ar pilna klāsta SKYACTIVE tehnoloģiju, kura saskan ar pārsteidzošo dizainu KODO, kas tulkojumā nozīmē Kustības dvēsele, tādējādi apvienojot CX-5, Mazda6 un Mazda3. Šī auto izlaišana Eiropas tirgū paredzēta 2015.gada sākumā.

Uz šī gada balvu varēja pretendēt visas vieglās automašīnas, kuru iecerētais gada pārdošanas apjoms ir vismaz 500 vienību un kas Japānā izlaistas vai prezentētas laikā no 2013.gada 1.novembra līdz 2014.gada 30.septembrim. Jaunā Mazda2 ir piektais šīs markas auto, kurš iegūst šo balvu.

Mazda centās uzbūvēt mazās klases automašīnu, kas pārvērstu visus iepriekš radušos priekšstatus par B segmenta automašīnām, aprīkojot pilnīgi jauno Mazda2 ar bagātīgu tehnoloģiju klāstu un inovatīvām dizaina iezīmēm. Tās iekļauj SKYACTIV-D 1.5 - pilnīgi jauno zemas kompresijas tīro dīzeļdzinēju, kas nodrošina iespaidīgu griezes momentu, radot mazāk nekā 90g/km CO2 izmešu. Jaunai Mazda2 ir arī ārkārtīgi ergonomisks salons, ieskaitot pirmo head-up tipa ekrānu šajā klasē un MZD Connect - ārkārtīgi drošo un viegli lietojamo transportlīdzeklī iebūvēto savienojuma koncepciju. Jaunā Mazda2 aprīkota arī ar uzņēmuma jaunāko i-ACTIVSENSE aktīvās drošības sistēmu.

„Mēs esam pagodināti un pateicīgi, ka Mazda2 ir saņēmusi tik prestižu balvu,” komentēja Mazda Motor Corporation prezidents un rīkotājdirektors Masamichi Kogai. „Šāds rezultāts sasniegts, pateicoties visu automīļu entuziastiskajam ieguldījumam. Šīs balvas iedvesmoti, mēs turpināsim savus meklējumus, lai uzbūvētu automašīnas, kas piešķir to īpašnieku dzīvēm zināmu dzirksti, kā arī atkal un atkal centīsimies kļūt par vienīgo zīmolu, ko klienti izvēlas atkal un atkal.”

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 3

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

Auto asociācija piedāvā risinājumu auto servisu legālas darbības veicināšanai 7

Katru gadu valsts budžets zaudē aptuveni 200 miljonus eiro, ko rada "ēnu tirgus", kas valda auto servisu nozarē. Tāpēc, lai veicinātu auto servisu legālu darbību, augstāku pakalpojumu kvalitāti un veicinātu nodokļu maksājumus, Auto asociācija rosina Latvijā ieviest autoservisu brīvprātīgas sertificēšanas sistēmu. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 

Neuzmanīgs velosipēdists vai neuzmanīgs autovadītājs? (+ VIDEO) 39

Video autors ierakstam devis nosaukumu "Neuzmanīgs velosipēdists pārāk pārliecinoši uzbrauc uz pārejas". Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti