"Porsche Panamera Exclusive" 100 eksemplāros (+ foto, + video) 1

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 31.oktobris 2014 7:32

Vācijas sportisko luksusa automobiļu ražotājs "Porsche" atklājis informāciju par četrdurvju kupejas "Panamera" versiju "Exclusive Series," kas kļūs par šī modeļa greznāko modifikāciju un tiks saražota ierobežotā 100 eksemplāru lielā sērijā.

Ekskluzīvā versija izgatavota par pamatu ņemot "Panamera Turbo S Executive" modeli ar pagarināto (+150 mm) riteņu bāzi. Lai panāktu vajadzīgo efektu, kad melnais tonis zem durvju rokturiem vienmērīgi pāriet brūnā, katru no 100 virsbūvēm krāsos ar rokām. Melnā metālika izmantota arī gaisa uztvērējiem priekšējā buferī un 20 collu klasiskā dizaina riteņu diskiem.

Foto: Publicitātes foto

Interjers izdarināts ar augstvērtīgiem ādas un dabīgā koka materiāliem, bet aizmugures pasažieriem pieejama multimediju sistēma ar diviem 10,1 collu ekrāniem, iebūvētām videokamerām, DVD atskaņotāju, bezvadu austiņām un pieeju globālajam tīmeklim. Salona komplektāciju papildina Burmester audio sistēma, plāksnīte ar eksemplāra numuru un īpašās versijas nosaukumu.

Foto: Publicitātes foto

Par papildu maksu klients var iegādāties piecu ādas ceļojumu komplektu, kas tiek piedāvāts kā ekskluzīvs "Porsche" produkts.

Foto: Publicitātes foto

Visgreznākās "Panamera" motortelpā atrodas 4,8 litru V8 motors ar 570 ZS jaudu, kas ļauj sasniegt maksimālo ātrumu 310 km/h un no vietas līdz simtam paātrināties 3,1 sekundē. "Porsche Panamera Exclusive Series" cena būs 249 800 dolāru, kas ir aptuveni par 50 000 dolāru vairāk nekā dīleri prasa par "Panamera Turbo S Executive." 

Foto: Publicitātes foto

Video:

 

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
SWAG 3.novembris 2014 20:40
1 0 Atbildēt

OMG! tas tik ir kaut kas.............

mana sapņu mašīna

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti