"Tata Nano" pārvērš par 230 ZS sportkāru (+ foto)

 

Foto: Indianautosblog.com

iAuto | 15.decembris 2014 11:57

Indijas kompānijas "JA Motorsport," kas nodarbojas ar sacīkšu automobiļu ražošanu vietējo čempionātu vajadzībām, izgatavojusi 230 ZS jaudīgu "Tata Nano" modifikāciju.

Foto: Indianautosblog.com

Lai pasaulē lētāko automobili (standarta modelis attēlā pašā apakšā) pārvērstu par sportkāru, inženieriem nācās veikt pamatīgu pārbūvi: standarta 624 kubikcentimetru divcilindru 38 ZS agregāts nomainīts pret jaudīgu 1,3 litru četru cilindru 230 ZS motoru, piekare aizstāta ar modernizētu izstrādājumu, kas spēj izturēt sacīkšu slodzes, uzstādīti spēcīgi bremžu mehānismi, ko piegādājis "AP Racing."

Foto: Indianautosblog.com

Komplektā būs arī speciāls aerodinamiskā aprīkojuma komplekts, sacīkšu riepas-sliki, drošības karkass un "Recaro" sporta sēdekļi.

Foto: Indianautosblog.com

Šādi ekipēta "Tata Nano" var sasniegt maksimālo ātrumu 190 km/h, kas ir gana iespaidīgi, ja salīdzina ar standarta modeli, kura maksimālais ātrums ir vien 105 km/h. Kā apgalvo projekta autori, masas un jaudas attiecības ir 2,6 kilogrami uz vienu zirgspēku.

Foto: Indianautosblog.com

"Tata Nano" sacīkšu modifikācija izgatavota vienā eksemplārā, kas kompānijai izmaksājis aptuveni 32 000 eiro.

Foto: Indianautosblog.com

Tata Nano 2013.gada modelis Foto: Publicitātes foto

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 12

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti