"Nissan Qashqai" jāremontē kārba un piekabes āķis 11

 
iAuto | 17.decembris 2014 8:05

Vācijā 24 000, bet visā pasaulē 205 788 "Nissan Qashqai" krosoveru tiks atsaukti, lai izlabotu divus nepatīkamus defektus.

Viens no tiem saistīts ar nepareizu CVT pārnesumkārbas programmnodrošinājumu, kas izraisa motora vadības bloka nekorektu darbību un dzinēja apgriezienu svārstības. Nenovēršot šo defektu, īpašnieks riskē sabojāt transmisiju, tādēļ "Nissan" aicina uz servisiem 15 905 "Qashqai" krosoveru (Vācijā 1382), kas ražoti laika posmā no 2013.gada 20.jūlijam līdz 2014.gada 21.jūlijam. Problēma tiks novērsta aptuveni 20 minūšu laikā, nomainot dzinēja vadības bloka programmnodrošinājumu.

Foto: iAuto

Lielākā daļa no atsauktajiem "Qashqai" iegriezīsies servisos piekabes āķa dēļ – izrādās, ka automobiļiem, kas komplektēti ar "Nissan/Thule/SK" piekabināšanas ierīci, šī detaļa piestiprināta ar skrūvi, kas var atskrūvēties un āķis sliktākajā gadījumā var pazust vai nokrist uz ceļa, apdraudot citus satiksmes dalībniekus. Servisos visus uzaicinātos "Qashqai" rūpīgi pārbaudīs un, ja būs nepieciešams, nomainīs stiprinājumus, kas varētu ilgt aptuveni 2,5 stundas. Šī iemesla dēļ tiek atsaukti krosoveri, kas ražoti laika posmā no 2013.gada 15.jūlijam līdz 2014.gada 17.oktobrim.

 
11 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
IkdienasViesis 17.decembris 2014 13:53
8 3 Atbildēt

Vispārjau ar tām CRV kārbām problēmas būs arvien vairāk. Ka slepus atstāsta dīleru servisnieki - jau tagad garantijas laikā JUKE mašinām ar crv kārbām bijušas daudz problēmas. Pat pārāk daudz. Kas sagaida īpašniekus pēc garantijas laika - dārgi remonti !? Dzirdēts,ka jau pašlaik auģiku īpasniekiem ar multitronic kārbām problēmas netrūkstot....Ražotājiem jau interesē tikai izvilkt auto garantijas laiku - pēc tam jau viss katra paša ziņā.

Guru 17.decembris 2014 11:38
7 1 Atbildēt

Nissan KasKaiš :D

Autobraucējs 17.decembris 2014 14:29
5 3 Atbildēt

Bez jebkāda defekta mēdz būt tikai automašīnas, kas nebrauc, bet stāv muzejā.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti