Avarē teju miljonu dolāru vērts "Porsche 918 Spyder" (+ foto) 8

 

Foto: Chinacarnews.com

Porsche 918 Spyder, McLaren P1 | 22.decembris 2014 7:30

Ķīnas pilsētā Šanhajā avarējis "Porsche 918 Spyder" – ļoti dārgs, ļoti rets un jaudīgs varenauto, vēsta interneta izdevums Carnewschina.com.

Foto: Chinacarnews.com

"Carnewschina.com" raksta, ka izbrauciens ar vienu no 887 ZS jaudīgajiem. Ļoti dārgajiem (bāzes versijā - $ 845 000 ) un tikai 918 eksemplāros izgatavotajiem hibrīda varenauto, beidzies ar ietriekšanos kokā. Bēdīgākais, ka varenauto varētu būt pilnīgi jauns, jo kādu laiku pirms avārijas tas pilsētā nofotografēts vēl bez numuriem.

Porsche 918 Spyder pirms avārijas Foto: Chinacarnews.com

Automašīnas priekšpuse ir stipri cietusi: sadauzīts priekšējais buferis un kreisais spārns, izsists lukturis, bojāts motora pārsegs un ritenis izlauzts no stiprinājumiem.

Foto: Chinacarnews.com

Pēc avārijas aculiecinieku informācijas, pie "Porsche" stūres atradusies sieviete, iespējams, īpašnieka draudzene. Tāpat tiek pieļauts, ka bet negadījumu varētu būt izraisījis pieredzes trūkums, sajaucot bremžu un akseleratora pedāļus.

Foto: Chinacarnews.com

Decembra sākumā "Porsche" paziņoja, ka visi 918 "Porsche 918 Spyder" eksemplāri izpārdoti. Zināms, ka 297 varenauto pārdoti ASV, Vācijas un Ķīnas tirgiem bija paredzēti 100 eksemplāri katram.

Foto: Chinacarnews.com

Piebildīsim, ka pirms divām nedēļām līdzīga liksta piemeklēja kāda pilnīgi jauna "McLaren P1" (916 ZS, 375 eksemplāri) īpašnieku ASV, kas savas 1,1 miljonu eiro lielās investīcijas zaudēja jau otrā dienā pēc automobiļa iegādes.

ASV avarējušais McLaren P1 Foto: Publicitātes foto

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Trend 22.decembris 2014 9:30
8 3 Atbildēt

švakas tās supermašīnas - dārgi maksā un jakur atsitas, tad vairs nav ko savākt

iAuto 22.decembris 2014 17:36
5 0 Atbildēt

80gadu dizains??? nu tu dod...

LMT 22.decembris 2014 10:49
2 4 Atbildēt

Nu, šitos 80gadu dizaina vāģus bieži šādas likstas piemeklē.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti