Supergreznais "Volvo XC90" vispirms Ķīnai (+ foto) 13

 

Volvo XC90 jaunās paaudzes modelis Foto: Publicitātes foto

iAuto | 23.janvāris 2015 11:48

Zviedrijas autoražotājs "Volvo" gatavo krosovera "Volvo XC90" īpaši grezno modifikāciju, kas tiks parādīta Šanhajas autoizstādē pavasarī. Britu mediji vēsta, ka šāds modelis tiks piedāvāts vien dažos pasaules tirgos, turklāt par lielāko placdarmu tiek uzskatīta Ķīna.

Neskaitot standarta versiju, "XC90" šobrīd nopērkams arī komplektā ar sportisko "R-Design" paketi, bet nedaudz vēlāk piedāvājumam pievienosies jaudīgais Polestar variants.

Volvo XC90 jaunās paaudzes modelis Foto: Publicitātes foto

Provizoriska informācija liecina, ka "XC90" īpaši greznās versijas modelī standarta kopējais aizmugures dīvāns tiks nomainīts pret diviem atsevišķiem sēdekļiem, kas aprīkoti ar pilnu elektroregulāciju gammu, izbīdāmiem kāju balstiem un masāžas funkciju.

"Volvo XC90" jaunās paaudzes modelis ir kompānijas piedāvājumā kopš pērnā gada rudens. Pircēji var izvēlēties kādu no 225 – 320 ZS jaudīgiem benzīna vai dīzeļa motoriem, kā arī krosovera hibrīdmodifikāciju ar kopējo jaudu 400 ZS.

Volvo XC90 jaunās paaudzes modelis Foto: Publicitātes foto

Īpaši greznās versijas cena pagaidām netiek atklāta, "XC90" bāzes modelis Vācijā maksā EUR 53 400 (225 ZS dīzelis + 8 AK).

 

Volvo XC90 jaunās paaudzes modelis Foto: Publicitātes foto

 

 

 
13 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
LMT 23.janvāris 2015 12:22
5 7 Atbildēt

Kas tur grezns, tāds tautasvāģis vien ir.

aha 23.janvāris 2015 18:27
4 0 Atbildēt

Galvenais cik viegli beibes ar tādu noķert un tad vēl bagāzniekā ērti var izbraukāt. Pārējais sekundārs.

Janka 23.janvāris 2015 18:49
3 4 Atbildēt

Man jau tāds divas nedēļas stāv garāžā!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 8

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti