"Lada" atbildīs Euro-6 normatīviem (+ foto) 11

 
iAuto | 27.janvāris 2015 11:43

Krievijas autobūves kompānija "AvtoVAZ" plāno adaptēt modeļus "Kalina" un "Granta 4x4" Euro-6 normatīviem, pabeidzot to pielāgošanu līdz maijam, atsaucoties uz "AvtoVAZ" preses dienestu vēsta interneta vietne "Motor.ru."

Krievijā tiek tirgotas automašīnas, kas atbilst Euro-4, bet uz Eiropu "AvtoVAZ" piegādā produkciju, kas var izpildīt Euro-5 prasības. Taču arī Euro-5 laiks rietumu tirgū ir pagājis, tādēļ eksportam paredzētā produkcija steidzamā kārtā tiek pielāgota jaunajām prasībām.

Foto: Publicitātes foto

Pagājušajā nedēļā mediji ziņoja, ka "Lada" automobiļus rietumu tirgū nevar piereģistrēt, tādēļ, ka kopš 2014.gada novembra stājušās spēkā jaunās prasības - piemēram, Vācijā nevar piereģistrēt jaunu automobili, ja tas jau no rūpnīcas nav aprīkots ar riepu spiediena kontroles sistēmu. Tāpat Eiropas Savienības prasībām vairs neatbilst "Lada" iebūvētie kondicionieri.

Foto: Publicitātes foto

Vācijas tirgum "AvtoVAZ" piegādā modeļus "Lada Granta" (8 490 eiro) un "Kalina" (7 990 eiro), kā arī apvidus auto "Taiga 4x4" ("Lada 4x4"), kas maksā 9 990 eiro. 2014.gada statistika liecina, ka Vācijā pārdots aptuveni viens tūkstotis "Lada" automobiļu, bet pavisam ārpus Krievijas robežām eksportēti 52 000 eksemplāru.

2015.gadā Krievijas lielākā autobūves kompānija ārvalstīs pārdoto automobiļu skaitu plāno palielināt līdz 100 000 vienībām.

Foto: Publicitātes foto

 
11 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Harijs 27.janvāris 2015 16:36
11 12 Atbildēt

Ja paši neko nemākam uztaisīt,nav ko citus apskaust!

Bedre 27.janvāris 2015 20:46
4 1 Atbildēt

te jau steidzami vajag ieviest sankcijas, lai šos auto nevaretu ievest eiropaa. un visas lielaas puules veltiigas, un eiropiesi dziivi.

LMT 27.janvāris 2015 11:44
3 3 Atbildēt

Ak tu pasaulīt!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti